Samen

werken 


Organisatie voor Freelancers


Een LogicQ professional is breed georiënteerd, kennisvergaring is vanzelfsprekend en is flexibel inzetbaar in complexere opdrachten. Natuurlijk zijn er een aantal specialisaties die men koestert, maar het werkveld verlangd een open mind naar ontwikkelingen en verandering. Een open mind ook naar collegae en een blik van verbondenheid met de wereld waarin we leven. Wij kennen je waarde en weten dat Human Capital de waarde van organisaties bepalen.  

Qualified Professionals & LogicQ Code

LogicQ onderzoekt en kwalificeert kandidaten voordat zij member worden of gaan werken als associés. Wij willen graag weten wat je interesseert, wat je drijft, waar je ambities liggen. Om in iedere opdracht te slagen moeten we je capaciteiten kennen en die kunnen promoten. LogicQ associé word je namelijk niet zomaar. 

Iedere associé committeert zich aan de zeven uitgangspunten van de LogicQ code. Dit is een wilsverklaring die iedere LogicQ Associé  onderschrijft en streeft naar: kwaliteit, eerlijkheid, collegialiteit, solidariteit, deskundigheid en streeft naar gecommitteerd-  en onafhankelijk zijn en blijven.  

Samen werken aan werk

LogicQ Labour organiseert voor onze Associates nieuwe opdrachten, door samenwerking met HR partners en opdrachtgevers. Dit gebeurd in samenspraak met onze Associates en vaak door dagelijks samen te zoeken naar nieuwe aanvragen.

In dat opzicht zijn we geen uitzendbureau, maar meer een multi-disciplenair impresariaat van IT architects, software developers, managers, netwerk specialisten, executives, business developers, marketing & sales, inkopers & recruiters. En iedere consultant weet wellicht een geschikte kandidaat of opdracht voor LogicQ Labour. 

Freelance - Detachering - ZZP - Vast

LogicQ omarmt alle professionals en heeft meerdere verloningsmodelen. Freelance wordt vaak associeerd met een inschrijving bij de KvK en de belastingdienst. Dat kan, maar je kan ook bij ons per opdracht worden verloond.

Daarmee behoudt je als verloonde Freelancer alle werknemer zekerheden en opgebouwde arbeidsjaren, maar heb je de ongebondenheid van de ZZP Freelancer. Vrijheid is voor LogicQ een groot goed en mocht je liever een vast contract willen - nu of in de nabije toekomst dan faciliteren wij dat ook als daar opdrachtgever en opdrachtnemer dit wensen. 

Odoo • Tekst en afbeelding
Samen werken aan werk

Interne processen 

Het ontzorgen van onze associés is onze primaire taak, zodat zij zich optimaal kunnen richten op hun expertises en de opdracht die zij uitvoeren voor onze opdrachtgevers. LogicQ Labour speelt een centrale rol binnen de LogicQ organisatie.

Onze service unit verwelkomt nieuwe LogicQ Members en helpt hen verder bij de participatie binnen onze andere Service Units. Daarnaast zorgt Labour voor de aangesloten associés en partners,  zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun opdrachten.  

Wij helpen onze associés met praktische  zaken, zoals de verwerking van de door hen gewerkte uren, betalingen, beheer contracten en  meer van deze zaken. In samenspraak met onze andere service units  zorgen wij verder voor  bemiddeling, talent ontwikkeling en begeleiding.

Bemiddeling van kandidaten

LogicQ Labour is gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling van multi-disciplinaire professionals. LogicQ Labour organiseert ook het contact met bestaande en nieuwe opdrachtgevers en affiliate Human Capital partners en zorgt voor een solide contractbasis.

LogicQ Labour publiceert ook eigen inhuuraanvragen voor haar directe opdrachtgevers en geselecteerde aanvragen van HC partners . Vervolgens matcht zij de ideale kandidaat onder haar member & associés voor de opdracht.

LogicQ Labour zorgt samen met jou voor je member profile en je professional imago. Verder handelt het contractuele zaken voor de verantwoord te werkstellen van haar professionals. Alles binnen de kader van de wetgeving en ketenaansprakelijkheid.

Freelancers & ZZP'ers verenigt in onze   LogicQ netwerkorganisatie voor  werk, leren en succes  
Associés kunnen doorgroeien naar LogicQ Partner en mede-eigenaar worden van onze organisatie. 

LogicQ Labour brengt vraag en aanbod bij elkaar rond de 'Q' van Quality, waarbij opdrachtgevers en professionals beiden winnen. Binnen de managed services rond arbeidsbemiddeling kennen wij een flexibele schil van HR oplossingen. 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Wat bieden we 

In de afgelopen jaren is er meer aandacht geweest rondom het onzekere toekomstperspectief van te veel ZZP’ers in ons land. Om deze doelgroep sociale zekerheid, inspiratie en collegialiteit te bieden hebben LogicQ en Tentoo een elegante oplossing ontwikkeld.  

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Sociale zekerheid

LogicQ verbindt professionals ongeacht of zij als ZZP’er ingeschreven staan bij de KvK of liever verloond willen worden als freelancer. ZZP’ers die het werken zonder sociale zekerheid risicovol vinden kunnen gebruik maken van de LogicQ Payroll service.                                    

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Actuele vacatures

Wij krijgen regelmatig aanvragen, zowel intern vanuit de LogicQ Service Units, dan wel via onze eindklanten en HR relaties. 

  Zie overzicht

Van Kandidaat tot Partner...

Bij LogicQ worden kandidaten niet zelden voorgedragen door eigen Associates. En als je eenmaal Member bent werkt LogicQ voor jou in de hoop dat je met ons je eerste opdracht invult en daarmee Associate wordt. Met de bovengemiddelde verdiensten kan je kiezen, om niet alleen in op velerlei wijze in jezelf te investeren, maar ook in je aandeel in LogicQ als Partner. 

Kandidaat >

Wanneer je onderstaand formulier invult of reageert op één van onze advertenties, dan geef je aan te sluiten bij LogicQ. 

Het is het startpunt voor onze "on-boarding" en het bekrachtigen van jouw deelname

Member >

Als LogicQ Member kan je mee doen binnen Labs & Learning. LogicQ allumni kunnen eenvoudig blijven participeren.

In feite kan je Member zijn ook als je je niet direct werkt voor LogicQ op dit ogenblik. Dit is op uitnodiging en geeft je diverse voordelen. 

< Associate >

Zodra je als member aan de slag gaat op een opdracht voor derden, treedt het associate contract inwerking die een aantal zaken regelen rond arbeid en voorwaarden. 

Tevens mag je gebruik gaan maken van aanvullende faciliteiten. 

Partner

Associates die een langere tijd verbonden zijn met LogicQ hebben de mogenlijkheid om deel te nemen aan LogicQ als mede-eigenaar. 

Dit betekent dat je meer betrokken bent bij de besluitvorming binnen LogicQ en aandelen hebt verworven.

Kandidaat - Member


On-boarding


Involvement

 


Participation

 

Associate - Partner


Personal Investment Bank Account

 


Securities & protection

 


Additional income & Profit sharing

 

Meer informatie over deelname LogicQ

Back to Top Back to Top Back to Top