Business & Software


Afdelingen binnen organisaties hebben bedrijfsapplicaties nodig. Welke keuze is de juiste ERP - CRM - MRP - WMS - LMS - HRM of een toch een andere applicatie? 

Bedrijfssoftware voor de verschillende afdelingen en functies zijn te vaak eilandjes met te weinig integratie. LogicQ realiseert op basis van uw processen en budget. 

Visie op moderne applicaties 

De desktopsoftware is verhuisd naar de Cloud en de browser verbindt met HTML gebaseerde applicaties. Maar de vele web applicaties zorgt voor veiligheidsrisico's doordat bedrijfsgegevens gemakkelijk te vinden zijn.  LogicQ heeft ervaring met het leveren van vele applicaties van partners als Microsoft, Google, Salesforce, HCL (voorheen IBM Software). Ook hebben wij OpenSource oplossingen - die veel waar leveren voor het geld, zoals bijvoorbeeld Odoo. Odoo is is het nummer 1 alternatief t.a.v. de vaak budget intensieve oplossingen van top 5 commerciële leveranciers en ook de vertical niche   software leveranciers. 

Kennis van applicaties

LogicQ gaat uit van logische bedrijfsprocessen en bundelt ze tot overzichtelijke geïntegreerde activiteiten over meerder afdelingen en functies. Wij willen het werk voor alle medewerkers vereenvoudigen - Accounting - CRM - Sales - Productie - Inkoop - Warehouse - Servicedesk - Distributie - Project management, Dashboards en nog veel meer.

Bovendien willen we management een compleet overzicht gevendoor het gehele proces heen - 360 graden zicht op de business. Met behulp van onze oplossing bieden wij een tal van bedrijfsapplicaties die alle bedrijfsbehoeften ondersteunen: CRM, e-Commerce, boekhouding, voorraadbeheer, kassa's (POS), projectmanagement en nog veel meer.  


Zelf doen

LogicQ helpt u met het rationaliseren van uw bedrijfsapplicaties,  door eerst te focussen op bedrijfsprocessen en automatisering te laten werken voor uw organisatie.  

Uitgangspunt is dat de gegevens van onze opdrachtgevers zijn en dat wij hen toegang geven en leren werken met hun software applicaties. Uw gegevens en informatisering moet ook veilig worden gehouden.

Wij zullen business consulting geven waarbij wij graag opdrachtgevers betrokken houden. Onze oplossingen zijn gemaakt voor praktisch alle afdelingen van een organisatie - en LogicQ kan adviseren en realiseren.

Applicaties
Vanuit het onze systemen bouwen  wij een geweldige website voor je. Een omgeving waarin wij rekening houden met vormgeving & functionaliteit!

Door deze te koppelen met back-end systemen ontstaat een applicatie omgeving voor alle afdelingen.

eCommerce

Digitaal je producten aanbieden? Met onze Low Code oplossingen is het mogelijk om bedrijfsprocessen te vergemakkelijken.

LogicQ Associates kennen meerdere software oplossingen voor uw organisatie. 

Operaties
Altijd al meer willen doen in minder tijd? Wij bieden een tal van populaire toepassingen die uw onderneming een flinke boost zullen geven!

LogicQ werkt met top partners en integreert dit voor een solide en veilige werk omgeving. 

Productiviteit

Per dag heb je tientallen activiteiten. Met de verschillende applicaties kunt u uw eigen bedrijfsstroom ondersteunen en versterken! 

LogicQ analyseert met uw team bedrijfsprocessen en zorgt voor versterking door de applicatie. 

Back to Top


Diensten: Business & Software

Binnen Business & Software onderhoud LogicQ Associates een belangrijk kennisgebied. Deze is beschikbaar in een aantal Managed Services en specifieke consultancy en audit diensten. De services worden met elkaar ontwikkeld en onderhouden door een aantal van onze Associates. Het Business & Software XPRTeam biedt een groot potentieel aan deskundigheid op specifieke terreinen voor uitdagende projecten.  

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

    Consultancy

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

  Training

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

       Producten

Back to Top

XPRTeam : Business & Software 

Odoo in een notendop; de alles-in-één aanbieder

Zij biedt een tal van applicaties, een collectie van bedrijfstoepassingen, die uw bedrijfsprocessen automatiseren: het maken van een website, webshop tot productie, voorraad, leadgeneratie & afhandeling.

Elk onderdeel van uw onderneming wordt gerepresenteerd in een volledig geïntegreerde applicatie. De applicaties zijn zeer modulair. Zij kunnen dus volledig gevormd worden naar uw wens of behoefte. Tevens zijn de applicaties zo ontwikkeld dat deze probleemloos gecombineerd met elkaar kunnen worden.

 
 
 

Nummer 1 applicatie omgeving voor elke organisatie.

Bekijk wat er nieuw is in Microsoft 365 eom u te helpen uw tijd optimaal te benutten. Microsoft 365 combineert premium Office-apps met Outlook, cloudopslag en meer.

Of je nu je week wilt organiseren of je ideeën tot leven wilt brengen, Microsoft 365 is een abonnement dat je leven creatiever, georganiseerder en veiliger maakt.

 
 
 

Opvolger van IBM software vernieuwd snel.

HCL-software is cloud-native software architectuur en beheer uw HCL Software-producten op een cloud naar keuze. Onze software kan binnen enkele minuten op elke Kubernetes-omgeving worden geïnstalleerd - openbaar, privé of hybride.

LogicQ is partner van HCL-software en haar Associates kan uw organisatie bijstaan in het realiseren van prachtige eigen applicatie voor uw business. 

 
 
 
 

Andere vendors die we leveren en ervaring mee hebben...

Back to Top

Highlights Business & Software 

Back to Top

Formulier 

Business & Software