Security & Compliance


Continuïteit en IT veiligheid van onze klanten staat dagelijks onder druk. Hoe zorg je ervoor dat je aan de veilige zijn?

LogicQ waakt met u om de risico's te verkleinen en over de informatie & veiligheid op orde te houden. Wij bieden State-of-the-Art oplossingen van diverse toonaangevende tech partners die als vendors al vele succesvolle projecten hebben geleverd. 

Maar openheid brengt ook risico's met zich mee en zorgt dat organisaties digitaal kwetsbaar zijn. Het niet beschikbaar hebben van een goed werkend internet aansluiting is in toenemende mate belangrijk geworden. Daar zijn diverse redenen voor te geven, maar de belangrijkste is dat de files en databases van applicaties zich hebben verplaatst. Stonden ze eerst op een werkstation of server op loopafstand, nu bevinden ze zich ergens in "The Cloud". Wij willen actieve monitoring en security oplossingen voor auditeerbare veilige ICT omgeving.  

Kennis van Privacy

Met behulp van onze oplossing bieden wij een tal van bedrijfsapplicaties die alle bedrijfsbehoeften ondersteunen: CRM, e-Commerce, boekhouding, voorraadbeheer, kassa's (POS), projectmanagement en nog veel meer.  

LogicQ helpt u met het rationaliseren van uw bedrijfsapplicaties,  door eerst te focussen op bedrijfsprocessen en automatisering te laten werken voor uw organisatie.  

Security expertise

Onze oplossing is uniek in zijn soort omdat alle bedrijfsprocessen worden geïntegreerd in 1 enkele applicatie, terwijl deze nog steeds zeer gebruiksvriendelijk is.

En als de connectiviteit wegvalt of te weinig capaciteit biedt, dan heeft dit direct effect op de productiviteit van uw organisatie. Genoeg om de experts van LogicQ Security & Compliance te kennen...

Licenties
Vanuit het onze systemen bouwen  wij een geweldige website voor je. Een omgeving waarin wij rekening houden met vormgeving & functionaliteit!

Door deze te koppelen met back-end systemen ontstaat een applicatie omgeving voor alle afdelingen.

Privacy

Digitaal je producten aanbieden? Met onze Low Code oplossingen is het mogelijk om bedrijfsprocessen te vergemakkelijken.

LogicQ Associates kennen meerdere software oplossingen voor uw organisatie. 

Back-up
Altijd al meer willen doen in minder tijd? Wij bieden een tal van populaire toepassingen die uw onderneming een flinke boost zullen geven!

LogicQ werkt met top partners en integreert dit voor een solide en veilige werk omgeving. 

Audits

Per dag heb je tientallen activiteiten. Met de verschillende applicaties kunt u uw eigen bedrijfsstroom ondersteunen en versterken! 

LogicQ analyseert met uw team bedrijfsprocessen en zorgt voor versterking door de applicatie. 

Back to Top


Diensten: Security & Compliance

Binnen de Security & Compliance onderhoud LogicQ Associates een belangrijk kennisgebied. Deze is beschikbaar in een aantal Managed Services en specifieke consultancy en audit diensten. De services worden met elkaar ontwikkeld en onderhouden door een aantal van onze Associates. De XPRTeam Security & Compliance bieden een groot potentieel aan deskundigheid op specifieke terreinen voor uitdagende projecten.  

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

    Consultancy

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

  Training

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

       Producten

Back to Top

XPRTeam: Security & Compliance 

Beveilig uw bedrijf tegen moderne cyberdreigingen

Gegevens zijn niet zomaar een hulpmiddel - het is een integraal onderdeel van uw dagelijkse activiteiten. De cyber beveiligingsoplossingen van Acronis beschermen u tegen gegevensverlies, inbreuken op de beveiliging, operationele downtime en de financiële en reputatieschade die daarmee gepaard gaat.

LogicQ is partner van Acronis en onze Associates staan uw organisatie graag bij in het beschermen van uw informatie. 

 
 
 
 

Beveilig uw bedrijf tegen moderne cyberdreigingen

ConnectSecure is opgericht om de expertise en tientallen jaren branchekennis van hun team te bundelen in een oplossing die een cruciaal gat in de markt opvult.

Want dynamische dreigingen vragen om een ​​dynamische aanpak. ConnectSecure is de enige multi-tenant, alles-in-één tool voor kwetsbaarheidsscans en compliancebeheer. Speciaal ontworpen voor MSP's en MSSP's om hun MKB klanten te ondersteunen.

 
 
 
 

De autoriteit op het terrein van Oracle licensering

LogicQ heeft ervaring op het terrein van Software Asset Management en helpt organisatie met het beheer van IT investeringen. Met software en abonnementen zijn grote bedragen gemoeid en het vinden van alternatieven en onderbouwing van deze kosten is vaak een lastige taak voor IT managers. 

Maar met LogicQ en haar samenwerking met een aantal goede partners, kunnen we de lastigste vraagstukken tot een goed antwoord brengen.   

 
 
 

Beveilig data voor ransomware en andere rampen 

Veeam is de marktleider geworden voor het beheer van de explosieve groei van gegevens in alle organisatie, of deze zich in de  cloud bevinden, virtueel of fysiek - uw organisatie heeft met Veeam de infrastructuur op te bouwen. Zakelijke gegevens worden met Veeam veilig ondersteund en beschermd.

Veeam helpt ons met onze missie om ervoor te zorgen dat de gegevens van uw organisatie altijd zijn beschermd en actief beschikbaar voor uw organisatie. Veeam is biedt een flexibel en betrouwbaar oplossing en neemt de leiding over onze gegevens management.

 
 
 

Andere vendors die we leveren en ervaring mee hebben...

Back to Top

Highlights Security & Compliance 

Back to Top

Formulier 

Security & Compliance