Welkom bij LogicQ


Onze samenwerkende consultants hebben kennis van...

   Cloud & Networks 

Wilt u uw relaties ondersteunen met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van een modern en betrouwbaar technologieplatform ? Ons deskundig team helpt alle soorten bedrijven en organisaties hiermee...

   Business & Software

Is uw bedrijfssoftware toe aan een goed geïntegreerde herstructurering en een  visie waarmee u uw groeistrategie en ambitie kan uitbouwen? Ons team staat klaar voor het MKB en ook voor grotere organisaties...

 

   Telecom & Information

Communicatie is key en omvat meer dan telefonie. Wist u dat uw interne- en externe communicatie goed geïntegreerd kan worden met bestaande bedrijfssystemen? Vraag ons om advies...

   Data & Protection

Cloud applicaties bieden allen eenvoudige integratie mogelijkheden, maar wat betekent dit voor uw digitale kwetsbaarheid en  hoe kunt u uw data veilig krijgen en houden? Wij geven u hierover graag advies...

Together we deliver Quality ICT solutions... 

LogicQ is uw leverancier van Quality business solutions & IT Cloud Services. Wij werken met onze consultants aan innovatieve en betaalbare “Best Quality” oplossingen en diensten...

Onze organisatie, LogicQ, committeert zich aan het leveren van het "Best Quality” resultaat aan onze opdrachtgevers, associates en  partners. Wij vormen al meer dan 10 jaar een unieke organisatie voor digitale transformatie oplossingen en diensten.

Deze bieden wij aan in de vorm van consultancy, software solutions, trainingen en na de implementatie en realisatie ervan als managed services.

Wij nemen dus verantwoording voor wat wij aan uw organisatie adviseren door het project van A tot Z te begeleiden. 

Ons team van professionals helpt klanten om succesvoller te worden. Dat doen wij door bij te dragen aan het versterken van hun automatisering en digitale bedrijfstransformaties. 

Ons team van gepassioneerde IT-professionals is gestaag aan het groeien en wij zijn constant op zoek naar efficiënte en zakelijke oplossingen.

Wij zijn het thuis voor executives en professionals, die zich verbinden aan de "LogicQ Code of Quality", en wij ondersteunen onze associés bij het vinden van interessante vervolgopdrachten bij dito opdrachtgevers.


Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

  Consultancy

LogicQ adviseert klanten op alle hier bovengenoemde vier oplossings- gebieden, waarbij het uitgangspunt is GET IT REAL.

Elke adviseur is ook betrokken bij de uitvoering van het project op basis van het advies. Dus geen wolkenfietsers met luchtkastelen, maar een degelijk advies met commitment.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

  Solutions

Onze samenwerkende consultants organiseren met zijn allen de benodigde accreditaties die benodigd zijn voor
een volwaardig partnerschap.

De gezamenlijke kennis rond vele ICT onderwerpen leidt ook tot moderne beproefde oplossingen, die we binnen projecten leveren, op tijd en binnen budget. 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

  Training

LogicQ organiseert voor en met haar associates en opdrachtgevers trainingen, in samenwerking met onze solution partners.

Er zijn diverse opleidingen beschikbaar. Ze zijn eveneens beschikbaar in de vorm van workshops. 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

  Service

Managed Service is waar we veelal onze dienstverlening starten bij onze klanten, omdat wij iedere dag werken aan de voortzetting van onze oplossingen en de relatie met onze klanten.

Wij willen voorkomen dat u er alleen voor komt te staan. Om die reden stellen wij ons team van associates  continu beschikbaar voor onze relaties met een service overeenkomst . 

Voor opdrachtgevers

Vind oplossingen met  onze associés

Flexibele versterking

Wij helpen u met uw zakelijke succes

Betrouwbare professionals

Antecedenten onderzoek en de LogicQ code

Up-to-date kennis

Permanente kennis en de juiste vaardigheden

Op projectbasis

Ervaar onze professionele associés

Projecten op tijd

Wij leveren kwaliteit en op tijd

Inhuren van teams

Diverse kennisgebieden lossen elk probleem op

Betrouwbaar en loyaal

Bedrijfsfilosofie uitgedrukt in onze LogicQ code

Voor  Associés

Werk zelfstandig en investeer in elkaar

Ondernemen doe je samen

Groei van Associé door naar Partner

Multidisciplinair i nnoveren

Innovatie vanuit verschillende vakgebieden 

Gefaciliteerd werken

Sterk in je werk en de rest doen we samen

Onze partners zijn een bron van vernieuwing en inspiratie zoals: 

All-in-One Opensource Business Software 
Toekomst vaste Cloud telefonie oplossingen
Nummer 1 software leverancier voor Cloud en desktop
Enterprise oplossingen voor No-code/low code 
 Alle bekende betaalmethoden, snelle setup en eerlijke tarieven. 
Enterprise Open Source Network oplossingen
Nummer 1 network oplossingen met voor operabiliteit
Enterprise Database is Open Source en zeer schaalbaar
Nummer 1 Cloud leverancier voor  desktop & apps
Eén van onze network security leveranciers  
Technology leverancier voor hard-& software
Back-up technology van uitstekende  hardware vendor
Micro Focus deliver trusted and proven mission-critical enterprise software
Groot geworden als Cloud CRM leverancier is Salesforce nu meer
Revolutionaire vendor voor data backup & restore voor private cloud 
Virtualisatie vendor met een grote installed base en grote reputaties. 
Grootste datacenter provider met enorm groot aantal public cloud applicaties.   
Kosten-effectieve  Virtual Private Cloud provider met een goede services    

Meer over onze partnerschappen vindt u  VIA DEZE LINK...  

Horizontal solutions voor vertical markets...

LogicQ kiest voor oplossingen die geschikt zijn voor exponentieel groeiende organisaties. Veel organisaties worden geremd door verouderde technologie, met grote integratie uitdagingen en hopeloze performance.

Onze technologie moet schaalbaar zijn en inzetbaar bij een Start-up, een MKB bedrijf en Enterprise. Bovendien houden we van Private Cloud oplossingen en willen we niet beperkt worden tot 1-fit-all oplossingen van de Public Cloud leveranciers.

Een ander belangrijk aspect is Fair-pricing, want veel organisaties zien explosief groeiende licentie & abonnementskosten - zonder dat de business case is gemaakt van de aan elkaar geknoopte services.

LogicQ neemt een Start-up net zo serieus, als gevestigde organisaties. Onze solutions kunnen vanaf eerste realisatie de ruimte om mee te groeien met uw organisatie en zijn geschikt voor vele specifieke verticalisaties!     Samen succesvol te zijn...

Odoo + afbeelding en tekst

Enterprise Solutions

Op grond van de belofte van betrouwbaarheid, vendor lock-in en macht der gewoonte, durven niet veel organisaties geen grote veranderingen door te voeren. Niet zelden hebben zij last van "de remmende voorsprong" - een  eufemisme voor een warboel waar niemand meer praktisch verantwoording kan nemen. 

Externe leveranciers die dat wel doen, vragen de hoofdprijs voor hun services die vooral gericht is op het handhaven van de status quo. LogicQ schuwt het niet om een beter alternatief te leggen en speurt constant naar realistische verbeteringen. Voor wij starten willen we budget verantwoording en Return on Investment graag vergelijken, want er veel van de "vernieuwers" maken de directe en lange termijn kosten niet goed inzichtelijk.   

Odoo + afbeelding en tekst

MKB Business Support

Het midden- & Kleinbedrijf is de ruggengraat van de Europese economie. Succesvolle MKB bedrijven, werken vaak samen met andere bedrijven en vormen succesvolle ketens die een hun klanten te goed weten te bereiken. Waar in het verleden telefoon en e-mail volstond, worden het tegenwoordig andere eisen gesteld om actief deel uit van leveranciers ketens. 

LogicQ helpt met uw digitale transformatie en kan uw bedrijf verrijken met betere bedrijfsoplossingen. Denk hierbij aan eCommerce, het elektronisch ondertekenen van documenten en het vereenvoudigen van processen. LogicQ adviseert, implementeert en onderhoudt uw ICT omgeving door onze betaalbare managed business support. 

Odoo + afbeelding en tekst

Business & Tech Investment

Klassieke marktverdelingen zijn sterk aan verandering onderhevig en "digitale disruption" biedt vele start-ups de ruimte financiële investeerders aan te trekken. Veel te vaak vallen interessante ideeën ten prooi aan chaos, rommelige applicaties en gebrek aan cash & business ervaring. Dat is waar LogicQ kan helpen met als Bus-Tech Investor en gezamenlijk werken aan een succesvolle start- en groei periode. 

Wij kunnen creatieve investeringsopties bieden met gunstige voorwaarden en bieden tevens een groot partner netwerk en waardevolle contacten. We brengen meerdere programma's waaronder de business Boost en de Business Game om de behoefte om te zetten naar uitvoerbare plannen. 

Odoo + afbeelding en tekst

Flex-Vertical Solutions

Het probleem met veel vertical solutions is dat zij geschiedenis hebben die door lopen naar de hoogtij dagen van Client-Server. Veel applicaties zijn niet wezenlijk vernieuwd en blijven doordraaien op hun reputatie uit de vorige eeuw. In zekere zin zijn ze monolithisch als de Main-frame voorgangers - waar we nu Cloud-native oplossingen wensen.

Flex-Vertical Solutions vormen zich als Low-Code/No-code oplossing naar het bedrijfsproces van de vertical industry. De bouwstenen van breed inzetbare bedrijfssoftware, laten zich snel rangschikken naar uw bedrijfsproces en wensen tegen veel lagere kosten. De integraties met vertical specifieke processen zijn rijker & eenvoudiger dan beslissers denken. LogicQ biedt u software solution waar we samen uw oplossing maken die u een betere toekomst biedt.