Odoo Roadshow + Accounting in Rotterdam

Een conferentie enkel en alleen gericht op de digitalisatie van uw bedrijf dankzij Odoo: kom Odoo ontdekken in Amsterdam!

Weer een Odoo Roadshow nu in Rotterdam!

Oriënteren op digitale transformatie mag ook leuk en gezellig zijn vinden LogicQ en Odoo. Odoo is alles wat een professionele organisatie nodig heeft aan Business software en zij komen dit keer naar het Mainport Hotel Rotterdam aan de Leuvehaven 77 in ons Rotterdam


Wat mag je verwachten?

Odoo is HOT en het beste Open Source All-in-One business management platform voor alle bedrijfsonderdelen. Odoo kan zich meten met de duurste SAP, ORACLE en vele specifieke oplossingen in de markt. Odoo is een goed geïntegreerd en geautomatiseerd systeem om alle bedrijfsactiviteiten te optimaliseren en het succes van je organisatie te vergroten.

LogicQ heeft met meerdere bedrijven en ondernemers al de stap gezet: ze gebruiken Odoo om hun activiteiten te digitaliseren of om hun bedrijf te helpen evolueren. 

Wist je dat bedrijven gemiddeld meer dan 10 verschillende apps gebruiken om hun activiteiten te runnen? Specialisten zullen een interactieve demonstratie geven van Odoo 17:

 • Tips & Tricks van Odoo's digitale experts

 • De ervaringen van lokale bedrijven

 • Vraag- en antwoordsessie met experts & partners

 • Networking

LogicQ helpt klanten om nieuwe functies te ontdekken en met onze experts en die van Odoo en toe zien hoe we samen je processen kunnen vereenvoudigen..een applicatie wirwar of liever toch


Stuur ons een bericht: events @ LogicQ.net dan reserveren we je stoel bij onze partner. Deze conferentie wordt gehouden in het Nederlands.

Tickets

DATUM & TIJDSTIP
dinsdag 16 april 2024
18:00  21:00 (Europe/Brussels) 

Toevoegen aan Agenda

 • Welkom

  6:00 - 6:15 PM

 • Presentatie

  6:15 - 8:00 PM

 • Networking

  8:00 - 9:00 PM

LOCATIE

Mainport Hotel

Leuvehaven 77
3011 Rotterdam
Nederland

Bekom de routebeschrijving 
 

Vereenvoudig al deze processen dankzij Odoo!

De all-in-one geïntegreerde Business Applicatie Suite met o.a. ERP, CRM, HRM, WHM, en nog veel meer functies en afkortingen!

Datum & Tijd
dinsdag

16 april 2024

18:00 21:00 Europe/Amsterdam
Locatie

Mainport Hotel Rotterdam

77/BG Leuvehaven
3011 EA Rotterdam
--Mainport Hotel Rotterdam--
Krijg het adres
Organisator

Odoo S.A.

+32 2 290 34 90
info@odoo.com
DEEL

Vertel je crowd over dit evenement, of neem deel aan de conversatie.

Hashtag: #OdooRoadshow