LogicQ combineert haar Nieuwjaarsreceptie met de Getronics Alumni bijeenkomst
Op 16 januari samen met Partner IT-EP op het LogicQ kantoor in Haarlem

Dit jaar organiseert LogicQ het nieuwe jaar met onze partner IT Executive Placement (IT-EP). Edze Hiemstra, oprichter van IT-EP, organiseert nu al 15 jaar de jaarlijkse "GODEN borrel" - de Alumni nieuwjaarsbijeenkomst van Getronics Oude Dozenschuivers. 

Robert Lauer - Founder van LogicQ - is ook oud MT lid van Getronics en zijn partner Pauline van Alderwerelt staan graag Robert's oude maat Edze bij in deze viering van de 15de editie. Deze bijeenkomst wordt o.a. mede mogelijk gemaakt Frank Fellinger en Rein Ledeboer van SalesForce integratorVASS voor hun bijdrage aan het mogelijk maken van dit evenement.

 
 

     Zowel de LogicQ Nieuwjaarsreceptie en "GODEN borrel"  werd tot vorig jaar gehouden in Amsterdam, maar in het kader van de samenwerking tussen LogicQ en IT-EP is de beschikbaarheid van een goede locatie in Haarlem een eenvoudige keuze.

     De GODEN borrel is een begrip en is gegroeid van een klein gezelschap van 25 voormalige Getronics alumni, waarvan velen nog steeds tot de kern van de Goden behoren, tot een bloeiende gemeenschap van meer dan 500 IT-executives. Veel van deze 'Goden' vrienden werken bij de beste, grappigste en meest 'disruptieve' bedrijven ter wereld.

     Ondertussen staat er al een nieuwe generatie IT Professionals klaar om het roer over te nemen. Zowel IT-EP als LogicQ heeft in het afgelopen jaar stappen mee heeft gemaakt met deze getalenteerden. Ook heeft onze onderlinge samenwerking al geleid tot  succesvolle afronding van een toenemend aantal Executive trajecten. 

     Gezamenlijk bieden we opdrachtgevers en kandidaten niet alleen recruitment, maar een breed pallet van werk gerelateerde oplossingen.  

     LogicQ is in 2019 verhuisd naar Haarlem en doet het goed op de nieuwe locatie. LogicQ nodigt haar relaties uit en haar members, Voor wie het nog niet weten, een samenwerkingsverband van IT professionals en wij timmeren al weer bijna 10 jaar aan de elektronische snelweg in Nederland. 

     LogicQ Labour organiseert en bemiddelt in interessante opdrachten.  LogicQ Learning zorgt voor ontwikkeling en scholing. Binnen LogicQ Labs werken we aan start-ups en andere goede ideeën.

     Locatie:

     Schipholpoort 20

     2034 MA  Haarlem 

     Gratis parkeren is mogelijk en het openbaar vervoer stopt op 5 minuten lopen naar alle windstreken.  

     Registreren Nieuwjaarsreceptie

     Optreden van Carina Lemoine

     Met trots melden wij dat zangeres Carina Lemoine, bekend van o.a. LUV, ons Nieuwjaarsfeest extra feestelijk gaat maken.

     Op 8 jarige leeftijd trad Carina voor het eerst op in een café van Johnny Meijer en zijn orkest. Carina deed ook veel mee met talentenjachten en won regelmatig de eerste prijs.  Zo kwam zij op een dag in contact met de producers van o.a. BZN en Saskia & Serge.

     Rond haar 21e kreeg ze te horen dat Marga Scheide een nieuwe zangeres zocht voor de alom bekende meidengroep LUV. Marga Scheide nodigde Carina uit om auditie te doen in de Wisseloord studio’s in Hilversum, waar zij destijds ook haar single had opgenomen. Uit een paar honderd dames die auditie deden, voor een plekje in meidengroep Luv, werd Carina verkozen als nieuw lid.

     Het repertoire van Carina is erg divers. Zo zal ze bij een optreden met haar temperament en flair uptempo Spaanstalige nummers, Engelstalige en Nederlandse liedjes laten horen. Maar ook een mooie ballad zal zeker niet ontbreken.

     Meer weten over Carina kijk op haar website: http://www.carina-lemoine.nl/

     Video van Buffel Producties

     Buffel Producties is het video Productiebedrijf van Guido Lauer (rechts op de foto). Klant van het eerste uur is Zenner, haarproducten. Andere klanten zijn bijvoorbeeld ook de Technische Unie Delft , de VVD en Vegan Masters.

     Buffel Producties maakt opnames op 16 januari 2020 tijdens het 15 jarig jubileum van de Goden-borrel, onderdeel van de LogicQ en IT-EP Nieuwjaarsreceptie.

     Meer weten kijk dan op de website: https://buffelproducties.nl/portfolio/

     Route:

     Volg op de A9 de borden Haarlem en neem de afslag Haarlem-Zuid/Zandvoort/N205. Ga alsmaar rechtdoor op de schipholweg/N205 en sla bij de 3 stoplichten Linksaf naar de Europaweg en daarna direct  rechts  naar Schipholpoort.

     Je vindt je bestemming is het laatste kantoorpand aan je linkerhand.

     Wegen grote populariteit raden wij aan op tijd aan te melden via de blauwe button!         LogicQ combineert haar Nieuwjaarsreceptie met de Getronics Alumni bijeenkomst
        LogicQ HQ, Robert Lauer
        3 januari, 2020
        Deel deze post

        Latest posts

        Archief
        LogicQ sponsort DSS ontwikkelteam in Haarlem
        DSS Heren 3 opgericht als jeugd- development team & opstap naar hoogste niveau