Geslaagde Nieuwjaarsreceptie op het LogicQ kantoor in Haarlem
LogicQ en partner IT-EP zorgen voor onvergetelijke 15de editie van de "Godenborrel"

Dit jaar hebben LogicQ en IT-EP de 15de editie van de jaarlijkse "GODEN borrel" georganiseerd - de Alumni nieuwjaarsbijeenkomst met de oorspronkelijke titel: Getronics Oude Dozenschuivers Enterprise Networks. 

Robert Lauer - Founder van LogicQ - is ook oud MT lid van Getronics net als zijn oude vriend Edze Hiemstra. Deze bijeenkomst wordt o.a. mede mogelijk gemaakt oud collegae Frank Fellinger en Rein Ledeboer, welke nu verantwoordelijk zijn voor SalesForce integrator VASS voor hun bijdrage aan het mogelijk maken van dit evenement.

 
 

Zowel de LogicQ Nieuwjaarsreceptie en "GODEN borrel"  werd tot vorig jaar gehouden in Amsterdam, maar in het kader van de samenwerking tussen LogicQ en IT-EP is de beschikbaarheid van een goede locatie in Haarlem een goede keuze gebleken.

De GODEN borrel is een begrip en is gegroeid van een klein gezelschap van 25 voormalige Getronics alumni, waarvan velen nog steeds tot de kern van de Goden behoren, tot een bloeiende gemeenschap van meer dan 500 IT-executives. Veel van deze 'Goden' vrienden werken bij de beste, grappigste en meest 'disruptieve' bedrijven ter wereld.

LogicQ is in 2019 verhuisd naar Haarlem en doet het goed op de nieuwe locatie. LogicQ nodigt haar relaties uit en haar members, Voor wie het nog niet weten, een samenwerkingsverband van IT professionals en wij timmeren al weer bijna 10 jaar aan de elektronische snelweg in Nederland. 

LogicQ Labour organiseert en bemiddelt in interessante opdrachten.  LogicQ Learning zorgt voor ontwikkeling en scholing. Binnen LogicQ Labs werken we aan start-ups en andere goede ideeën.

Ondertussen staat er al een nieuwe generatie IT Professionals klaar om het roer over te nemen. Zowel IT-EP als LogicQ heeft in het afgelopen jaar stappen mee heeft gemaakt met deze getalenteerden. Ook heeft onze onderlinge samenwerking al geleid tot  succesvolle afronding van een toenemend aantal Executive trajecten. 

Gezamenlijk bieden we opdrachtgevers en kandidaten niet alleen recruitment, maar een breed pallet van werk gerelateerde oplossingen.  

Mede mogelijk gemaakt door: 

Team Hiemstra 
Net als vorige jaren staan de kinderen van Edze en hun relaties lekker mee te helpen om alles soepel te laten verlopen. 

Carina Lemoine

Met trots melden wij dat zangeres Carina Lemoine, bekend van o.a. LUV, ons Nieuwjaarsfeest extra feestelijk gaat maken. Meer weten over Carina kijk op haar website: http://www.carina-lemoine.nl/

Buffel Producties

Buffel Producties is het video productiebedrijf van Guido Lauer en maakte opnames op 16 januari 2020 tijdens het 15 jarig jubileum van de Goden-borrel. Meer weten kijk dan op de website: https://buffelproducties.nl/portfolio/

        Geslaagde Nieuwjaarsreceptie op het LogicQ kantoor in Haarlem
        LogicQ HQ, Robert Lauer
        13 januari, 2020
        Deel deze post

        Latest posts

        Archief
        LogicQ combineert haar Nieuwjaarsreceptie met de Getronics Alumni bijeenkomst
        Op 16 januari samen met Partner IT-EP op het LogicQ kantoor in Haarlem