Workshop "Scale-Up - The business game"
Spelender wijze de potentiele verbeteringen vinden voor je organisatie

LogicQ organiseert regelmatig de workshop "Scale-Up - The business game". Een kaartspel waarmee uw team spelenderwijs kunnen inzoomen op diverse kernprocessen van hun organisatie en ruimte vinden voor verbeteringen. De sessies worden begeleid door ervaren consultants van LogicQ. Deze kunnen wij ook voor u in-house organiseren. 

Waarom in een ​​spelvorm?

Odoo is de belangrijkste Open Source Business Software vendor in de wereld en levert een compleet en geïntegreerd platform van goed geïntegreerde business applicaties. 

Odoo omvat CRM/ERP/MWH/Boekhouding en vele andere modulaire applicaties. Als met "Lego blokken" kunt u met LogicQ de juiste functies kiezen en uw business processen automatiseren tot een kosten effectieve en schaalbare oplossing,

Odoo • Tekst en afbeelding

Sinds 2012 biedt Odoo gratis Odoo Online toegang voor docenten en studenten via het Odoo Education Program. Sindsdien trekt het aanbod jaarlijks duizenden docenten en studenten. Hierdoor kan een klas hands-on werken met echte software om zakelijke activiteiten in de echte wereld te simuleren.

Echter jij en je studiegenoten bepalen mede het tempo - wij bieden ruimte voor versnellingen, vertragingen, discussie en verdieping.  We starten op zaterdag de eerste "Study sprint" en elke dinsdagavond heb je een online studiebijeenkomst.

Het kaartspel is een individueel spel dat bestaat uit 7 businesscases. Het idee is om mensen te leren hoe bedrijven worden geleid door middel van managementsoftware.

     Workshop "Scale-Up" - The business game

     Elke business case is een strategie die bestaat uit 7 tot 10 kaarten. Op de voorkant van de kaart vind je een gesprek tussen de CEO (rol ingenomen door de speler) en een van hun medewerkers. Hieruit moet de speler de zaak op hun odoo.com-database oplossen. Zodra dit is gebeurd, kan de speler de kaart omdraaien en de oplossing zien.

     Er zijn al verschillende media beschikbaar op internet zodat gebruikers de software kunnen leren en begrijpen, via video's, documentatie, webinars, enz.

     Doelstelling Basiscursus

     De game is niet alleen een leuke manier om meer te weten te komen over echte businesscases, maar het is ook een goede trainingstool voor elke Odoo-gebruiker. Zo gebruiken we de game zelfs als introductie van de software voor onze nieuwe collega's.


     Praktisch inzetbaar

     De game neemt de speler mee door de verschillende problemen waarmee een CEO te maken kan krijgen als hij zijn bedrijf wil laten groeien. De businesscases hebben betrekking op:

     > In- en verkoop,
     > Diensten aanbieden,
     > Het ontwikkelen van een e-commerce,
     > Het openen van een winkel,
     > Het vervaardigen van hun goederen,
     > Voorraad beheren met barcodes,
     > Een unieke bedrijfsapplicatie maken.

     Voor wie?

     De Workshop "Scale-Up" - The business game is voor personen die kennis hebben van bedrijfsprocessen. Denk aan ondernemers, bedrijfsvoerders, Sales & Marketing Managers, Operation Managers, maar ook ICT-ers, Project managers en Bedrijfsinformatie  specialisten en andere  geïnteresseerden. 

     Meer info

     LogicQ Co-operatief leren 

     Ons opleidingsinstituut werkt met behulp van de scrum-methode en onze studenten leren volgens het "Co-operative Learning" principe. De lesstof wordt verrijkt met cases direct afkomstig van consultants uit het werkveld. Onze consultants vertellen welke ervaringen zij hebben opgedaan en met behulp van 'cases' leren onze studenten hoe zij de theorie inhoudelijk en praktisch kunnen toepassen.

     Geen crash-cursus, waar cursisten in zeer korte tijd voor hen nagelnieuwe leerstof in hun hoofd moet 'stampen' met als doel snel een examen af te leggen, inclusief een certificaat als bewijs ontvangt..om de volgende dag alles weer te zijn vergeten. Je leert pas echt als de stof ook beklijft, vinden wij van LogicQ Learning.

     Kosten

     Workshop "Scale-Up" - The business game     € 299,00 (Ex. BTW)

     3 sprints in 4 weken, incl. online Odoo applicaties en LogicQ Certificaat van deelneming. De opleiding is met korting te volgen door LogicQ Associates en prospects van LogicQ : 
         *  het opleidingsmateriaal;
         *  2 verzorgde studiebijeenkomsten;
         *  3 x wekelijks on-line study meeting,
         *  Professionele begeleiding door trainers uit het werkveld
     LogicQ Associés kunnen gebruik maken van hun TOP budget regeling. Organisaties kunnen korting krijgen door meerdere cursisten in één keer in te schrijven. 

     Neem hiervoor anders nog even contact met ons op. LogicQ team ziet er naar uit je te mogen  begroeten!

     Zie programma 

     Uw vraag opleidingen & LogicQ

     Workshop "Scale-Up - The business game"
     LogicQ, Robert Lauer
     19 april, 2023
     Deel deze post

     Latest posts

     Archief
     Workshop 'Zicht op AVG privacy risico's'
     De LogicQ Consultants ontwikkelen een praktische GDPR Workshop