LogicQ adviseert en realiseert een veilige infrastructuur. 

 

LogicQ helpt ontwikkelingen te stroomlijnen en een solide IT strategie. 

 LogicQ waakt om de risico's te verkleinen en informatie & te vergroten. 

 

 LogicQ zorgt voor uw bedrijfsprocessen en applicaties. 

LogicQ Associates voor uw digitale zaken!

LogicQ is een ICT organisatie die zorgt voor de digitale zaken van haar opdrachtgevers door advies, implementatie & support. Wij zorgen dat het voor elkaar komt en realiseren wat we adviseren. We werken met belangrijke ICT leverancier en met o ns team van deelnemende consultants en professionals zorgen we voor een State-of-the-Art oplossing. LogicQ Associates zetten zich in voor optimale bedrijfsondersteuning van de klanten die zij onderhouden.   


Bij LogicQ hanteren we een andere benadering dan traditionele consultancy- of detacheringsbureaus. We zien onze mensen niet als middelen, maar als echte mensen, namelijk onze Associates. We geloven dat het de mensen zijn die organisaties vormgeven, niet alleen de aandeelhouders of financiers.

Onze Associates bevinden zich op het snijvlak van Business en IT, en onze executives en professionals bieden advies aan organisaties op gebieden zoals applicaties, cloud, netwerken en compliance. 

We kunnen deze adviezen ook praktisch omzetten in projecten en managed services, of het nu gaat om een start-up of een groot bedrijf.

We hebben een divers team, zoals IT-experts, project managers, marketing executives, softwareontwikkelaars en bedrijfsadviseurs, die samenwerken voor onze opdrachtgevers met hoogwaardige technologie partners. Gezamenlijk bieden we ondersteuning van het digitale succes van onze klanten op basis van kwaliteit en logica.Back to top 


Diensten    Sectoren      XPRTeams    

Diensten

LogicQ onderzoekt en adviseert niet alleen, we realiseren en onderhouden ook. Wij hebben geen sales - iedere Associate staat pal voor de aanbeveling die we geven.  

 

LogicQ gelooft in samenwerking en dat mensen gezamenlijk tot betere oplossingen komen. De grote uitdagingen op het terrein van digitale transformaties van bedrijfsprocessen en de krimpende besteedbare budgetten, betekent dat je moet inzetten op de betere keuzes. We kunnen met elkaar veel betere keuzes maken door naar elkaar te luisteren en met verstand van zaken te redeneren. De tijd van goeroes en betweters in de ICT is een tijd voorbij - zij hebben hun ongelijk al te vaak bewezen. Want de keuzes uit het verleden zijn vaak de uitdagingen waar we vandaag mee aan de slag moeten.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

  Consultancy

LogicQ adviseert klanten op alle hier bovengenoemde vier oplossings- gebieden, waarbij het uitgangspunt is GET IT REAL. Onze praktische adviezen kunnen we bij realisatie en uitvoering achterstaan. LogicQ vindt een breed perspectief op ICT en haar ontwikkelingen belangrijk, maar wil dit graag toetsen aan de uitvoering. 

Elke adviseur is ook betrokken bij de uitvoering van het project op basis van het advies. Dus geen wolkenfietsers met luchtkastelen, maar een degelijk advies met commitment. 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

    Producten

Onze samenwerkende consultants organiseren met zijn allen de benodigde accreditaties die benodigd zijn voor 
een volwaardig partnerschap. 

De gezamenlijke kennis rond vele ICT onderwerpen leidt ook tot moderne beproefde oplossingen, die we binnen projecten leveren, op tijd en binnen budget. 

Met de LogicQ heeft haar managed services gebouwd op de vier belangrijke pijlers te weten Infra & Networks, Cloud & Services, Business & Software en Security & Compliance. Dit zijn de IT expertisegebieden die met elkaar zijn verbonden we nodig zijn om klantorganisaties betere structurele opties te bieden. Managed Services zorgt ook voor een goede vertrouwensrelatie en kennis van de organisatie..

LogicQ's palet aan services en oplossingen wordt gedragen door onze Associates en partners op wie klanten kunnen rekenen. We organiseren veel kennis van onze partners en kiezen op basis van moderne technologieën en kosten-baten van onze oplossingen. LogicQ Associates kwalificeren bij belangrijke IT vendors en leveranciers.

Hierdoor onderhouden wij een groot aantal relevante partnerschappen binnen onze XPRTeams. LogicQ kan opdrachtgevers niet alleen adviseren over digitale transformatie, maar ook het projectmatig organiseren, uitvoeren en na realisatie onderhouden.  

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

  Services

Managed Service is waar we veelal onze dienstverlening starten bij onze klanten, omdat wij iedere dag werken aan de voortzetting van onze oplossingen en de relatie met onze klanten. 

LogicQ organiseert hun meerwaarde voor opdrachtgevers in verschillende diensten - van outsourcing tot inhouse versterking. Om die reden stellen wij ons team van associates  continu beschikbaar voor onze relaties met een service overeenkomst . 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

  Training

Een LogicQ Associates heeft een schat aan kennis en ervaring. Gezamenlijk lossen zij ieder probleem op door samenwerking. LogicQ organiseert voor en met haar associates en opdrachtgevers trainingen, in samenwerking met onze solution partners. 

Er zijn diverse opleidingen beschikbaar. Ze zijn eveneens beschikbaar in de vorm van workshops. 


Back to top 


Diensten    Sectoren      XPRTeams    

Sectoren

LogicQ helpt Start-ups, MKB organisaties, maar ook multinational. LogicQ Associates hebben gezamenlijk een brede ervaring in vrijwel alle sectoren en organisaties.

Organisaties & ICT

Wij doen graag interessante opdrachten ongeacht de grote van de organisatie, want ieder klant krijgt dezelfde mate van kwaliteit. Onze oplossingen zijn geschikt voor alle sectoren, doeleinden & processen geschikt.

LogicQ kiest voor oplossingen die geschikt zijn voor exponentieel groeiende organisaties. Veel organisaties worden geremd door verouderde technologie, met grote integratie uitdagingen en hopeloze performance. Onze oplossingen moet schaalbaar zijn en inzetbaar bij een Start-up, een MKB bedrijf en Enterprise. 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

  Start-ups

Klassieke marktverdelingen zijn sterk aan verandering onderhevig en "digitale disruption" biedt vele start-ups de ruimte financiële investeerders aan te trekken. Veel te vaak vallen interessante ideeën ten prooi aan chaos, rommelige applicaties en gebrek aan cash & business ervaring. Dat is waar LogicQ kan helpen met als Bus-Tech Investor en gezamenlijk werken aan een succesvolle start- en groei periode. 

Wij kunnen creatieve investeringsopties bieden met gunstige voorwaarden en bieden tevens een groot partner netwerk en waardevolle contacten.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

  MKB

Het midden- & Kleinbedrijf is de ruggengraat van de Europese economie. Succesvolle MKB bedrijven, werken vaak samen met andere bedrijven en vormen succesvolle ketens die een hun klanten te goed weten te bereiken.

Waar in het verleden telefoon en e-mail volstond, worden het tegenwoordig andere eisen gesteld om actief deel uit van leveranciers ketens.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

  Non-Profit

Op grond van de belofte van betrouwbaarheid, vendor lock-in en macht der gewoonte, durven niet veel organisaties geen grote veranderingen door te voeren. Niet zelden hebben zij last van "de remmende voorsprong" - een  eufemisme voor een warboel waar niemand meer praktisch verantwoording kan nemen. 

We brengen meerdere programma's waaronder de business Boost en de Business Game om de behoefte om te zetten naar uitvoerbare plannen. 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

  Educatie

LogicQ organiseert voor en met haar associates en opdrachtgevers trainingen, in samenwerking met onze solution partners. LogicQ helpt met uw digitale transformatie en kan uw organisatie verrijken met betere oplossingen. 

Denk hierbij aan eCommerce, het elektronisch ondertekenen van documenten en het vereenvoudigen van processen. LogicQ adviseert, implementeert en onderhoudt uw ICT omgeving door onze betaalbare managed business support. 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

  Overheid

Externe leveranciers die dat wel doen, vragen de hoofdprijs voor hun services die vooral gericht is op het handhaven van de status quo. LogicQ schuwt het niet om een beter alternatief te leggen en speurt constant naar realistische verbeteringen.

Voor wij starten willen we budget verantwoording en Return on Investment graag vergelijken, want er veel van de "vernieuwers" maken de directe en lange termijn kosten niet goed inzichtelijk.   

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

  Enterprise

LogicQ organiseert voor en met haar associates en opdrachtgevers trainingen, in samenwerking met onze solution partners. Associates kunnen helpen met  Low-Code/No-code oplossing naar het bedrijfsproces van de vertical industry.

De bouwstenen van breed inzetbare bedrijfssoftware, laten zich snel rangschikken naar uw bedrijfsproces en wensen tegen veel lagere kosten. De integraties met vertical specifieke processen zijn rijker & eenvoudiger dan beslissers denken.


Back to top 


Diensten    Sectoren      XPRTeams    

XPRTeams

LogicQ biedt een complete palet van oplossingen en diensten om haar klanten Quality of Service te bieden. Kennis is georganiseerd met partners en leveranciers om een doorlopende expertise te waarborgen. 

Infra & Networks    Cloud & Services     Business & Software     Security & Compliance  

    Back to Top

XPRTeam  Infra & Networks

Great networks  

Het hoofdkantoor is verbonden met de thuiswerkplek van uw medewerker en elke andere locatie op de wereld.  Is uw kantoor nu ook overal ?  

LogicQ biedt consultancy, oplossingen, trainingen & Managed Services die uw bedrijf helpen met altijd verbonden zijn als één integrale organisatie. 

Wij bieden een breed palet aan services gerelateerd aan oplossingen gebaseerd op moderne technologie. Hierdoor kunnen we kiezen uit een groot aantal applicaties die afhankelijk toegevoegd kunnen worden. 

Dit is hét startpunt voor de werkzaamheden naar de ideale oplossing die past bij uw bedrijfsvoering.

Security-Driven Networking

De Fortinet Security Fabric brengt de concepten van convergentie en consolidatie samen om uitgebreide cyberbeveiligingsbescherming te bieden voor alle gebruikers, apparaten en applicaties en over alle netwerkranden.​

Slimmere technologie

Lenovo biedt wereldwijd een volledig portfolio van pc's en tablets, beeldschermen, accessoires, smartphones, smart home en slimme samenwerkings-oplossingen.

Fast Forward to innovation

Digital Game Changers are navigating tough challenges by accelerating digital transformation. Customers are rising above issues of scale and upfront investment with HPE GreenLake and many great solutions.

 

Infra & Networks    Cloud & Services     Business & Software     Security & Compliance  

    Back to Top 

XPRTeam Cloud & Services

Reliable services  

Wilt u uw relaties ondersteunen met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van een modern en betrouwbaar technologieplatform? 

LogicQ biedt consultancy, oplossingen, trainingen & Managed Services die uw bedrijf helpen met altijd verbonden zijn als één integrale organisatie.

Wij bieden een breed palet aan services gerelateerd aan oplossingen gebaseerd op moderne technologie. Hierdoor kunnen we kiezen uit een groot aantal applicaties die afhankelijk toegevoegd kunnen worden. 

Dit is hét startpunt voor de werkzaamheden naar de ideale oplossing die past bij uw bedrijfsvoering.

Public Cloud Solutions

Om een vierde kolom toe te voegen verkleint u de grootte van deze drie kolommen met het juiste icoon van elk blok. Dupliceer vervolgens één van de kolommen om een nieuwe aan te maken als kopie

Private Cloud Solutions

Om een vierde kolom toe te voegen verkleint u de grootte van deze drie kolommen met het juiste icoon van elk blok. Dupliceer vervolgens één van de kolommen om een nieuwe aan te maken als kopie

Hybrid Cloud Solutions

Om een vierde kolom toe te voegen verkleint u de grootte van deze drie kolommen met het juiste icoon van elk blok. Dupliceer vervolgens één van de kolommen om een nieuwe aan te maken als kopie

 

Infra & Networks    Cloud & Services     Business & Software     Security & Compliance  

    Back to Top 

XPRTeam Business & Software 

Reliable services 

Sluit uw huidige bedrijfssoftware goed aan bij uw bedrijfsvisie en ondersteund het uw groeistrategie effectief binnen het beschikbare budget? 

LogicQ biedt consultancy, oplossingen, trainingen & Managed Services die uw bedrijf helpen met altijd verbonden zijn als één integrale organisatie.

Wij bieden een breed palet aan services gerelateerd aan oplossingen gebaseerd op moderne technologie. Hierdoor kunnen we kiezen uit een groot aantal applicaties die afhankelijk toegevoegd kunnen worden. 

Dit is hét startpunt voor de werkzaamheden naar de ideale oplossing die past bij uw bedrijfsvoering.

Microsoft365

Om een vierde kolom toe te voegen verkleint u de grootte van deze drie kolommen met het juiste icoon van elk blok. Dupliceer vervolgens één van de kolommen om een nieuwe aan te maken als kopie

Google Workspace

Om een vierde kolom toe te voegen verkleint u de grootte van deze drie kolommen met het juiste icoon van elk blok. Dupliceer vervolgens één van de kolommen om een nieuwe aan te maken als kopie

Odoo Business appsuite 

Odoo biedt een tal van applicaties, een collectie van bedrijfstoepassingen, die uw bedrijfsprocessen automatiseren: het maken van een website, webshop tot productie, voorraad, leadgeneratie & afhandeling.

 

Infra & Networks    Cloud & Services     Business & Software     Security & Compliance  

    Back to Top  

XPRTeam Security & Compliance

Reliable services  

Cloud applicaties bieden eenvoudige functies, maar wat betekent dit voor uw digitale kwetsbaarheid en  hoe kunt u uw data veilig krijgen en houden?

LogicQ biedt consultancy, oplossingen, trainingen & Managed Services die uw bedrijf helpen met altijd verbonden zijn als één integrale organisatie.

Wij bieden een breed palet aan services gerelateerd aan oplossingen gebaseerd op moderne technologie. Hierdoor kunnen we kiezen uit een groot aantal applicaties die afhankelijk toegevoegd kunnen worden. 

Dit is hét startpunt voor de werkzaamheden naar de ideale oplossing die past bij uw bedrijfsvoering.

Data protection & GDPR

LogicQ heeft diverse GDPR consultants en organiseert ook diverse workshops en GDPR opleidingen. Tevens zijn we betrokken bij o.a. EADPP en bieden we een managed DPO service voor organisaties. 

Compliance & Licensing

Hoe meet je softwaregebruik en welke rol speelt acurate licentie informatie in het besparen van contractkosten. Een belangrijk onderwerp voor IT managers die via audits graag vooraf zicht op hun uitgaves willen. 

Risk & Vulnerability scans

De meeste organisaties worden doorlopend belegerd door lieden die de organisatie illegaal zaken willen ontfutselen. LogicQ heeft specialisten die u bij kunnen staan op diverse terreinen.