XPRTeam

De verbinding tussen alle bedrijfsafdelingen goed georganiseerd in één complete alles-in-één aanbieder van bedrijfssoftware platform

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Eenvoudige flat-fee prijs...

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Nog sneller - nog mooier

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

All-in One Business suite

Odoo application platform is meest complete Open Source business solutions voor CRM, ERP, HRM, Document Management, Signing en nog veel meer en is ontwikkeld om de gebruiker een probleemloze werkervaring te verzekeren!


LogicQ partnership met Odoo

Wij zijn jaren geleden al  gestart met Odoo - sinds versie 9 - en ieder jaar is het gegroeid en beter geworden. Nu is het veruit de beste Open Source business management software beschikbaar in de markt. Klanten vertellen het ook elkaar, want Odoo biedt meer en helpt ondernemers om beter en zelfstandiger te ondernemen. 

Odoo + afbeelding en tekst

Odoo is ontstaan uit pure frustratie van Fabien Pinckaers, CEO & Founder van Odoo software. Hij is zoon van hardwerkende MKB ondernemers en zag hoe zijn ouders overgeleverd was aan de grillen van hun bedrijfssoftware leverancier. Voor kleine handelingen ontvingen zij grote rekeningen waar zij toch al hard voor moesten werken. 

Als Computer Science student in 2004 aan de Université catholique de Louvain is hij begonnen met ERP/CRM software die zijn ouders zou bevrijden uit de vendor-lock. De software zou niet alleen beter zijn, maar ook completer, beter geïntegreerd en zelf eenvoudig te onderhouden. Fabien deed dit niet alleen, maar met een nog altijd groeiende community van OpenSource ontwikkelaars, consultants en IT architecten die allen vinden dat het beter kan. 

Nu vele jaren later is Odoo biedt ongekend veel functionaliteit, tegen geringe kosten en is overal inzetbaar wereldwijd. Voor MKB ondernemers is Odoo tegen lagere overall kosten en biedt een software suite voor alle bedrijfsonderdelen en voor alle soorten organisaties. Niet alleen MKB ondernemers, maar ook Start-ups, multinationals, overheid en eigenlijk alle organisaties.. 

Als je zelf nu kennis wilt maken met Odoo, ga dan naar de Odoo demo-omgeving. Deze is al gevuld met gegevens en geeft een voorbeeld van een selectie van populaire Apps. 

Odoo is volgens vele analisten het beste Open Source alternatief voor SAP, Oracle en Microsoft Dynamics - het zijn allen ERP-software (Enterprise Resource Planning), in combinatie met CRM, MMS, HRM en vele andere functies. Maar ze hebben verschillende functies en richten zich op verschillende soorten bedrijven.

Odoo is een open-source software, wat betekent dat het gratis te gebruiken is en dat gebruikers toegang hebben tot de broncode en deze kunnen wijzigen. Het heeft ook een grote community van gebruikers en ontwikkelaars, wat betekent dat er veel middelen beschikbaar zijn voor maatwerk en integratie. Odoo biedt ook een breed scala aan modules voor verschillende zakelijke functies zoals boekhouding, voorraadbeheer en projectbeheer. Het is ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn en heeft een moderne en intuïtieve interface.SAP, Oracle en Microsoft Dynamics daarentegen is propriëtaire software en vereist een licentie om te gebruiken. Het is doorgaans duurder dan Odoo en is ontworpen voor grote ondernemingen met complexe bedrijfsprocessen. Het staat bekend om zijn sterke financiële en supply chain management capaciteiten. Maar op dat terrein zien we Odoo nu binnen grote multi-internationals zich snel ontwikkelen, in aanvulling en als versnelling in de bestaande "oude" ERP systemen. 

Er zijn nog geen Fortune 500-bedrijven die specifiek Odoo gebruiken voor hun overall ERP-systemen. Fortune 500-bedrijven zijn meestal grote, multinationale ondernemingen met complexe bedrijfsprocessen die vaak kiezen voor ERP-systemen van grote, gevestigde leveranciers zoals SAP, Oracle en Microsoft. 

 Wel zien we een aantal Fortune 500-bedrijven Odoo nu gebruiken voor specifieke modules, afdelingen of affiliate bedrijven, zoals CRM, E-commerce, of project management. Omdat Odoo Open-source software is, bedrijven kunnen de software aanpassen aan hun specifieke bedrijfsbehoeften. 

Samengevat, Odoo is een kosten effectievere en gebruiksvriendelijkere optie voor kleine en middelgrote bedrijven, terwijl SAP gericht is op grotere ondernemingen met meer geavanceerde behoeften. Maar Odoo heeft zich goed gepositioneerd om ook daar door te breken. 


Overzicht opleidingen

Overzicht van de Odoo Apps

Door hoe velen apps van diverse vendors leiden tot een enorm veel extra kosten, verdeelde verantwoordelijkheid, gebrekkige onderlinge integratie en hoge consultancy en support kosten. Hij toonde eenvoudig aan dat al deze Single cloud solutions in vergelijking met Odoo functionaliteit leidt tot een maandprijs van honderden euro's per medewerker. 

Daarom vond Odoo voor versie 16 het juiste moment om de Odoo prijzen sterk vereenvoudigde en enorm veel extra waarde toe te voegen, zodat alle organisaties hun digital journey kunnen realiseren met het Odoo. LogicQ helpt hierbij en dan ook deel van de Vibrant Community.  


Meer weten

Odoo mantra:
"What does it take to disrupt an industry? - What does it take to disrupt the software industry, an industry growing and evolving so quickly - Time?  - Money?  - Is it innovation? - Is it a great product? - Does it take blunt recklessness or careful consideration?  - What about having vision passion and dedication? - WHAT ABOUT BREAKING THE RULES ? 
 It takes all of that, but above all it takes a Vibrant Community - a community of dedicated and creative people a community, with unparalleled ingenuity and efficiency from Manufacturing Industries to Service Industries from Field Services to Accounting Firms - from Retail to e-Commerce from NGOs to Education - from Small companies to Large corporations - we move mountains - make Odoo's unique passionate community - Millions of Open Source developers, partners and users working together towards a common goal making companies a better place one APP at a time
This is how we improve everyone's work life - This is how we give people the tools to do more in less time - This is how we as a community disrupt Industries." 

Fabien Pinckaers - CEO & Founder Odoo

Odoo is een  meer complete optie...

Odoo biedt een tal van applicaties, een collectie van bedrijfstoepassingen, die uw bedrijfsprocessen automatiseren: het maken van een website, webshop tot productie, voorraad, leadgeneratie & afhandeling.  Elk onderdeel van uw onderneming wordt gerepresenteerd in een volledig geïntegreerde applicatie. De applicaties zijn zeer modulair. Zij kunnen dus volledig gevormd worden naar uw wens of behoefte. Tevens zijn de applicaties zo ontwikkeld dat deze probleemloos gecombineerd met elkaar kunnen worden. Daarnaast zijn er duizenden aanvullende apps beschikbaar voor bijna iedere specifieke bedrijfstoepassing of integratie. Ontdek de wereld van Odoo met LogicQ. 

 
 

Odoo biedt een tal van applicaties, een collectie van bedrijfstoepassingen, die uw bedrijfsprocessen automatiseren: het maken van een website, webshop tot productie, voorraad, leadgeneratie & afhandeling.  

Elk onderdeel van uw onderneming wordt gerepresenteerd in een volledig geïntegreerde applicatie. De applicaties zijn zeer modulair. Zij kunnen dus volledig gevormd worden naar uw wens of behoefte. Tevens zijn de applicaties zo ontwikkeld dat deze probleemloos gecombineerd met elkaar kunnen worden.

 

Professionele bedrijfssoftware  - als Cloudoplossing of in eigen datacenters. 

Geschikt voor Start-ups, maar ook voor multinationals. 

                 Helder aanbod, voorspelbare IT kosten 

Prijscalculatie is eenvoudig en super concurrerend...

Iedere reis begint met de eerste stap, ook jouw digital journey. LogicQ & Odoo wil deze reis gemakkelijk maken voor jou. Je hoeft dus niet maanden onderzoek te steken uit angst de verkeerde en veel te dure oplossingen te kiezen.  Begin gewoon met gratis licenties met het beste dat nu in de markt beschikbaar is en vindt uit of Odoo ook voor jullie biedt dat je nodig hebt.

Overtuig jezelf, want Odoo je kan direct al starten met bijvoorbeeld 1x online volledige applicatie - zoals boekhouding of e-commerce. Het is voor altijd gratis - zolang het één applicatie is betaal je geen abonnement kosten dit jaar en alle jaren daarna. Maar er zijn meer mogelijkheden...

One App

    GRATIS
0 €  

  • Alleen één app

  • Meerdere users, op Odoo Online
    • Geen custom development
    • Beperkte personalisering 
    •  Geen external API
    Hier aanvragen

Gepersonaliseerd

19
.90
24,90 €  *
/ gebruiker / maand

  • Alle Apps

  • Limited users, op Odoo Online
    • Geen custom development
    • Beperkte personalisering
    • Geen external API
    Bestel bij Odoo

Gepersonaliseerd

29
.90
37,40 €  *
/ gebruiker / maand

  • Alle Apps

  • On-premise / Odoo.sh

Helder aanbod, voorspelbare IT kosten 

Met onze Odoo abonnementen krijgt u niet alleen de gebruiksrechten, maar ook ondersteuning, upgrades en bugfixes voor standaardapplicaties. U krijgt toegang tot onze ondersteuning via e-mail of livechat op odoo.com. Onze ondersteuningsteams zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag, 24/5, in het Engels en Frans. Met het Standard Plan krijg je toegang tot onze schaalbare cloudinfrastructuur, inclusief hosting, incrementele dagelijkse back-ups op twee continenten, e-mailintegratie, eersteklas beveiliging, 24/7 monitoring en een controlecentrum om je Odoo-omgeving te beheren.

Odoo promotie: 

Eén Odoo on-line applicatie gratis voor altijd.

Probeer Accounting of E-commerce of één van de vele Odoo functies en overtuig je bedrijf en jezelf...

Alles wat je nodig hebt met de beste gebruikerservaring.


Het open source model van Odoo heeft zijn community in staat gesteld om duizenden ontwikkelaars en business experts honderden apps te laten maken in slecht een paar jaar tijd.

Met zijn sterke technische fundering is het Odoo framework uniek. Zij biedt top kwaliteit qua bruikbaarheid die schaalt in alle apps.

Verbeteringen gemaakt op Odoo zullen automatisch toegepast worden op al Odoo zijn geïntegreerde apps. Op deze manier evolueert Odoo sneller dan welke andere oplossing ook.

Odoo • Tekst en afbeelding

Odoo integreert met bestaande systemen

Het beste alternatief voor de traditionele ERP-systemen.  

Veelal kent het bewerkstelligen van een soortgelijk systeem een lange implementatietijd & zal het een flinke investering vergen. Afhankelijk van de aard en behoefte van een organisatie kan zeer snel een werkende bedrijfsomgeving worden samengesteld & worden opgezet. Odoo is bijvoorbeeld een ideale applicatie voor Start-ups, maar kan ook worden ingezet bij beursgenoteerde multinationals.   

Ideale oplossing tegen lagere kosten

Odoo, dé modulair opgebouwde bedrijfsapplicatie die met je meegroeit! 

  Onze bedrijfsapplicatie is modulair opgebouwd. Dit kan doordat onze oplossing gebaseerd is op Odoo. Hierdoor kunnen we kiezen uit een groot aantal applicaties die afhankelijk van de kernactiviteit en naarmate de onderneming groeit, naar wens kunnen worden toegevoegd. Dit is hét startpunt voor de werkzaamheden naar de ideale oplossing die past bij jouw bedrijfsvoering!

LogicQ is Odoo partner sinds versie 9

Odoo • Tekst en afbeelding

Data schonen & migratie

Vaak is het wenselijk om gegevens uit oude systemen (adressen, e-mailadressen, namen, bedrijven) te importeren in het nieuwe Odoo systeem. De beoordeling van de bruikbaarheid van de gegevens in de huidige systemen en applicaties gebeurt in deze projectfase.

Er zijn meerdere manieren om bestaande gegevens te importeren. Het importeren van gegevens is in principe vrij eenvoudig. Het is soms echter noodzakelijk om de verouderde gegevens te ontdubbelen, aan te vullen of te corrigeren.

Ook kan het noodzakelijk zijn om de beschikbare data opnieuw te structureren of naar standaard uitwisselingsformaten zoals Excel, CSV, txt of XML om te zetten. Het doel van de data definitie en migratie fase is: 

Odoo integreert met bestaande systemen

Het beste alternatief voor de traditionele ERP-systemen.  

Veelal kent het bewerkstelligen van een soortgelijk systeem een lange implementatietijd & zal het een flinke investering vergen. Afhankelijk van de aard en behoefte van een organisatie kan zeer snel een werkende bedrijfsomgeving worden samengesteld & worden opgezet. Odoo is bijvoorbeeld een ideale applicatie voor Start-ups, maar kan ook worden ingezet bij beursgenoteerde multinationals.   

Ideale oplossing tegen lagere kosten

Odoo, dé modulair opgebouwde bedrijfsapplicatie die met je meegroeit! 

  Onze bedrijfsapplicatie is modulair opgebouwd. Dit kan doordat onze oplossing gebaseerd is op Odoo. Hierdoor kunnen we kiezen uit een groot aantal applicaties die afhankelijk van de kernactiviteit en naarmate de onderneming groeit, naar wens kunnen worden toegevoegd. Dit is hét startpunt voor de werkzaamheden naar de ideale oplossing die past bij jouw bedrijfsvoering!

XPRTTeam Odoo implementeert snel uw ideale oplossing...

Odoo, dé modulair opgebouwde bedrijfsapplicatie die met je meegroeit! 
  Onze bedrijfsapplicatie is modulair opgebouwd. Dit kan doordat onze oplossing gebaseerd is op Odoo. Hierdoor kunnen we kiezen uit een groot aantal applicaties die afhankelijk van de kernactiviteit en naarmate de onderneming groeit, naar wens kunnen worden toegevoegd. Dit is hét startpunt voor de werkzaamheden naar de ideale oplossing die past bij jouw bedrijfsvoering!

Advies op maat
Jouw onderneming is uniek. Zowel in zijn processen als in de  werkzaamheden. Wij vinden het belangrijk om je een advies te geven die zowel bij jouw als je onderneming past.

Modulair
Je hoeft niet meteen voor alle applicaties te kiezen die beschikbaar zijn. Odoo is modulair. Extra applicaties kan je toevoegen naarmate je onderneming daar behoefte aan heeft.

Lagere kosten
Odoo's licenties zijn, in vergelijking met dergelijke aanbieders, zeer scherp geprijsd. Tevens hoef je geen hardware aan te schaffen voor de database. Deze kan gratis worden gehost bij Odoo.

Ideale oplossing
Wij gaan al te graag met jou op zoek naar de ideale oplossing voor jouw onderneming; Een volwaardige implementatie door ons uitgevoerd of door deel te nemen in onze workshops.

Uiteindelijk kunnen wij, na de 4 bovengenoemde stappen uitgevoerd te hebben, de huidige gegevens 'mappen' en deze in het nieuwe Odoo systeem toevoegen aan relevante velden. Tevens wordt er ook duidelijk of nieuwe velden dienen te worden aangemaakt. Het aantal werkdagen dat benodigd is voor de data analyse en de datamigratie verschilt van klant tot klant. De kwaliteit en de bruikbaarheid van de gegevens zelf blijft altijd een verantwoordelijkheid van de opdrachtgever.

Stap 1

Bepalen welke huidige databronnen in gebruik zijn.

Stap 2

Definiëren welke gegevens geïmporteerd gaan worden.

Stap 3

Welke importformaten en methodiek we gaan voeren. 

Stap 4

Eventuele gegevens bewerking(en) die vereist zijn.

Business & Software

Odoo aanvraagformulier