Odoo Accounting? Word expert in 2 dagen!

Integrale boekhouding met waarmee je kan groeien van startup tot multinational - powered by AI en LogicQ

Je boekhouding beheren met Odoo is echt cool!

Neem deel aan onze tweedaagse training gericht op het beheersen van de boekhouding met Odoo.

Deze gratis training is speciaal ontworpen om u een diepgaand inzicht te geven in de dagelijkse boekhoudfuncties van Od​oo, zodat u de financiële activiteiten van uw organisatie effectief kunt beheren.

 
 

Redenen om  deelnemen aan de opleiding

  1. Krijg een goed inzicht in de belangrijkste concepten en functies van het Odoo boekhoudprogramma.
  2.  Configuratie en set-up: Leer hoe je het Odoo boekhoudprogramma kunt configureren om te voldoen aan de specifieke behoeften van je organisatie. Verken de verschillende opties voor het aanpassen van het rekeningenstelsel, het aanmaken van BTW codes en de integratie met andere Odoo modules.
  3. Transactiebeheer: Leer hoe je transacties efficiënt kunt beheren, inclusief AI-gebaseerde facturatie, betalingsverwerking, klant- en leveranciersbeheer en beheer van terugkerende transacties.
  4. Bankafstemming: Leer hoe je bankafschriften kunt afstemmen met de Odoo boekhoudmodule. Leer technieken om transacties nauwkeurig af te punten, discrepanties te identificeren en de financiële administratie up-to-date te houden.
  5. Rapportage en analyse: Verken de rapportagemogelijkheden van Odoo's boekhoudpakket en neem weloverwogen beslissingen dankzij informatieve financiële rapporten, belangrijke prestatie-indicatoren en de analyse van alle financiële gegevens.
  6. Of je nu een finance professional, een accountant of een ondernemer bent die zijn financiële activiteiten wil stroomlijnen, deze cursus zal je de nodige kennis en vaardigheden verschaffen om Odoo’s boekhoudapplicatie doeltreffend te gebruiken.

Wat kan je verwachten tijdens deze opleiding?  💡

Je duikt in de belangrijkste kenmerken en mogelijkheden van Odoo's boekhoudapplicatie. Of u nu nieuw bent bij Odoo of uw bestaande vaardigheden wilt verbeteren, dit programma is voor deelnemers van alle vaardigheidsniveaus. Onze deskundige instructeurs begeleiden je door praktische oefeningen en concrete voorbeelden en garanderen een uitgebreide leerervaring.

In de afgelopen jaren in in samenwerking met o.a. KPMG veel verbeterd zoals: de toevoeging van een kredietlimiet, een vereenvoudigde gebruikerservaring en verbeterde boekhoudkundige rapporten...

Bestel op tijd je ticket
 via Odoo Events. 


https://www.odoo.com/Vraag hier een 
Gratis Odoo boekhoudprogramma ! 

Accounting in het hart van complete suite van Business Applicaties  

Daarna kan je je in deze nieuwe functies verdiepen tijdens een boeiende demonstratie en alle antwoorden op je vragen krijgen tijdens een vraag- en antwoordsessie.

Meer over Odoo vinden we hier op de  LogicQ website

Delen

Vereenvoudig al deze processen dankzij ​Odoo! 

De all-in-one geïntegreerde ERP!

   Neem contact met ons op  !

Datum & Tijd
woensdag

15 mei 2024

Start - 09:00 donderdag

16 mei 2024

Einde - 17:00 Europe/Amsterdam
Locatie

Novotel Hotels

Nederland
info@accor.com
Krijg het adres
Organisator

Odoo - Antwerpen

+32 3 361 54 30
ejo@odoo.com
DEEL

Vertel je crowd over dit evenement, of neem deel aan de conversatie.

Hashtag: #Odoo Accounting