Highlights


Maak kennis met Odoo

- het is  gratis -


  Odoo en LogicQ doet je een geweldig promotie aanbod:

Kies een gratis business applicatie aan op haar online platform - voor altijd. Denk daarbij aan ECommerce of één van de meest moderne boekhoudsoftware die nu beschikbaar is.

Kijk snel verder...

 

  Services


Zolang je één app kiest is deze gratis.

Anders krijg je alle beschikbare apps voor 1 van de 4 prijsopties - helder, overzichtelijk en compleet. Denk aan: Helpdesk & Servicedesk, Marketing Automation, Werving & Selectie, Website & e-Commerce, Service & buitendienst, Warehouse & Logistiek, Productie & Quality en Legal & e-Signing. 


Kies je gratis Odoo applicatie...

E-Commerce


0 .00

/ maand
 • Complete webshop verkoop
 • Krijg toegang tot alle modules
 • Beperkte personalisering
 • OPTIE: Extra  support via LogicQ

Boekhouding


0 .00

/ maand
 • Moderne boekhouding voor alle gebruikers
 • Boekhoud & Verkoopbeheer
 • Multi -valuta, -country & - 
 • OPTIE: Extra  support via LogicQ

Alle applicaties vanaf:


19 .95

/ maand
 • Onbeperkte CRM kracht en ondersteuning
 • Krijg toegang tot alle modules
 • Onbeperkte wijzigingen
 • Support inclusief basic support 

Onze begeleidende services


1-2-3 Start - met een eigen online Odoo omgeving met LogicQ...

LogicQ biedt jullie meerdere mogelijkheden om te starten Odoo en de mate waarin je LogicQ betrokken wilt zijn als managed partner. Er zijn goede redenen om het zelf te proberen , maar met wat hulp hebben we jullie project snel op de rails. Maar je kan eenvoudig beginnen met één gratis Odoo applicatie. Maar voor wil je meerdere applicaties - kies dan voor een begeleide leeromgeving of vraag ons een voorstel voor implementatie. Dan laten we ook zien dat de abonnementskosten een fractie van die van concurrerende oplossingen zoals SAP, Oracle, Microsoft, Exact en andere commerciële spelers op de markt.

- OPTIE 1 -

Eén gratis Odoo applicatie

Als je één applicatie kiest uit de Odoo Suite van bedrijfsapplicaties in de Odoo Cloud, dan krijg je die niet 1 maand gratis, maar voor altijd.

Met ongelimiteerde hoeveelheid gebruikers, voor altijd. Ideaal voor starters of alleen de moderne Odoo boekhouding. LogicQ kan ook voor de nodige begeleiding hierbij zorgen...

- OPTIE 2 -

Begeleide leeromgeving

Als je meerdere applicaties wilt proberen uit de Odoo Suite van bedrijfsapplicaties dan kan dat goed via Scale-Up - The Odoo business game.

Samen met u bouwen we spelenderwijs in de Odoo Cloud aan uw nieuwe bedrijfsomgeving. Een definitieve beslissing wordt gedurende dit proces pasgenomen met begeleiding van LogicQ.

- OPTIE 3 -

Voorstel voor implementatie

Als de organisatie een bestaande omgeving wilt ombouwen of uitbreiden met Odoo functionaliteit dan hebben we oplossingen via integraties. 

Odoo werkt ook in een Secure Hosting omgeving van klanten en ook LogicQ biedt klant specifieke omgevingen die voldoende ruimte biedt aan de Enterprise oplossingen

Aanvraag


Business & Software

Odoo formulier 

XPRTLAB


Odoo in twee minuten... 


Odoo application platform is meest complete Open Source business solutions voor CRM, ERP, HRM, Document Management, Signing en nog veel meer en is 
ontwikkeld om de gebruiker een probleemloze werkervaring te verzekeren!