Consultancy


LogicQ vindt een breed perspectief op ICT en haar ontwikkelingen belangrijk, maar wil dit graag toetsen aan de uitvoering. Ons adviezen kunnen we dan ook bij realisatie en uitvoering volledig achterstaan

Niet zelden wordt er "oude wijn, in nieuwe zakken" verkocht. ICT kent nog al wat buzz-words en opdrachtgevers willen graag een advies dat ook uitvoerbaar is. 

Uitgebreid dienstenportfolio & managed services

LogicQ biedt binnen haar Managed Service dienstenportfolio naast verscheidene IT services, ook specifieke consultancy en audit diensten.  LogicQ Consulting is onze Service Unit waar Business Innovation & improvement voorop staat.

Met een groot potentieel aan deskundigheid op diverse terreinen voeren wij bij LogicQ Consultancy dagelijks uitdagende projecten. 

Elke adviseur is ook betrokken bij de uitvoering van het project op basis van het advies. Dus geen wolkenfietsers met luchtkastelen, maar een degelijk advies met commitment. 

Vanaf het eerste concept tot en met de uitvoeringsfase. Onze consultants hebben veel ervaring in huis waar uw organisatie van kan profiteren. 

LogicQ adviseert klanten op alle hier bovengenoemde vier oplossings- gebieden, waarbij het uitgangspunt is GET IT REAL. 

Back to Top

Consultancy

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

GDPR / AVG Privacy

De LogicQ Privacy Experts hebben zich in de afgelopen jaren bekwaamd op de nieuwe wetgeving rond gegevensgebruik en privacy. Dit heeft een grote impact op alle bedrijven en organisaties. Wij helpen bij het opstellen van ‘papier’, zoals het opstellen van privacy beleid, privacy notices, verwerkingsovereenkomsten, assessments, etc. - maar kijken ook naar processen, bedrijfsapplicaties, gegevens opslag en verwerking.

Meer info over privacy aanbod

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Salesforce

Innoveren start bij techniek. In het geval van LogicQ begint dit bij de software waarmee wij werken. Zo trainen wij onszelf om steeds weer op 'A-game level' te kunnen blijven presteren. Een voorbeeld hiervan is de samenwerking tussen LogicQ en Gitlab.


Meer info over Salesforce aanbod

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Google

Wij vinden dat de tijd tussen opdrachten in net zo waardevol is als de volgende opdracht. Een LogicQ associé kan zich via LogicQ Learning en onze partners verder bekwamen in bijvoorbeeld Google, Salesforce & Odoo. Ook bieden wij leerprogramma’s op het terrein van techniek, methodiek & ontwikkeling.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Security penetration test

De web- applicatie pen-testdiensten leveren consultant-grade kwaliteit met een on-demand ervaring. Met behulp van deze service kunnen organisaties regelmatig uitgebreide security testen uitvoeren op basis van het kosteneffectieve on-demand model dat het beste van automatische en handmatig testen combineert.

Deze SaaS technologie transformeert de manier waarop de beveiliging wordt getest en brengt “de hacker 's eye view" in het proces- waarmee het zorgt voor een hogere efficiëntie en betere bescherming van organisaties, overheden en gebruikers tegen opkomende internetbedreigingen. Door gebuik te maken van onze diensten kunnen organisaties regelmatige uitgebreide penetratie testen op een kosteneffectieve wijze uitvoeren en eenvoudig compliance-eisen beheren, zoals PCI , SOX , ISO - 27001 , en HIPAA etc.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Software management services

Binnen het management van organisaties hebben CFO's, CIO's, ICT Managers in toenemende te maken met vraagstukken rond softwarebezit en gebruik. Ook dit jaar zijn er opnieuw meer audits verzocht en uitgevoerd - veelal direct vanuit de vendor - maar LogicQ kan u hierin bijstaan.

Ongeacht of u de taak binnen uw organisatie belegd of bij een outsourcer, toch is uw management volledig verantwoordelijk. LogicQ Software management services biedt specialistische kennis en oplossingen om uw organisatie te sturen op compliance binnen het huidige IT budget.

LogicQ helpt u bovendien de optimale balans te vinden tussen licentie aantallen en software inzet. Daarbij wordt op basis van de verwachte ontwikkelingen ook de beste contractstrategie uitgewerkt. LogicQ doet self audits en test met uw team de risico op software in-compliance.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

ISO 26000 - MVO

LogicQ associés werken ook samen in het vinden van de volgende opdracht voor zichzelf, maar ook voor elkaar. Met Samen Zoeken worden vele portals en bronnen gemonitord. Hierdoor is de stap naar jouw volgende opdracht een stuk dichterbij.