LogicQ's "Heidesessie" met Santpoortsbier

Bijeenkomst voor LogicQ relaties op de vierde vrijdag van de maand !

LogicQ's "heidesessie" met Santpoortsbier
Gratis
Aantal sessies

Even weer live & virtueel terug op kantoor voor de broodnodige sociale connecties met de andere associates. We gebruiken onze interne Jitsi meeting voor dit event.

Onze kleinschalige Heidesessie is alleen bij te wonen op vertoning van een persoonlijke uitnodiging. Bij binnenkomst controleren wij de Corona-app van onze gasten.

Wij willen regelmatig de LogicQ's "Heidesessie" organiseren en daar een thema aan verbinden samen met een partner. Dit keer willen we iedereen voorstellen aan "Santpoortsbier" in het kader van onze voorgenomen samenwerking. 

Daarbij zal er uitleg worden gegeven aan nieuwe initiatieven om het merk samen met LogicQ te laten groeien en ondertussen kan er ook geproefd en besteld worden voor de komende feestdagen. 

AGENDA

16:00  Welkom

16:20  Ontwikkelingen

16:40  Vragenrondje

17:00 Proosten & Gezelligheid

LogicQ is een samenwerkingsverband van IT professionals en er is behoefte om met elkaar regelmatig te ontmoeten en te spreken. We houden het informeel, maar willen wel de gelegenheid geven om werken aan je Talent Ontwikkel Plan en de de support te ontvangen om optimaal de volgende sprint aan te vangen.

Vanaf 17:00 hebben we een informeel onderdeel en we willen iedereen vragen hier suggesties voor te sturen. 

Datum & Tijd
vrijdag

5 november 2021

16:00 18:00 Europe/Amsterdam
Organisator

LogicQ

+31 20 8802282
info@logicq.net
DEEL

Vertel je crowd over dit evenement, of neem deel aan de conversatie.

Hashtag: #LogicQ_Kantoortuin