LogicQ sponsort DSS ontwikkelteam in Haarlem
DSS Heren 3 opgericht als jeugd- development team & opstap naar hoogste niveau

Bij de start van het nieuwe honkbalseizoen zijn we blij om het recent geformeerde honkbalteam Heren 3 van DSS te mogen sponsoren. Dit is een ontwikkelteam waarin nieuw talent uit de junioren samenspeelt met zeer ervaren spelers.

Een idee waar Coach Erwin Korthouwer eerder oversprak met zijn zwager Robert Lauer. De overgang vanuit een junioren team naar een bestaand Senioren team is vaak het punt dat deze jongeren stoppen met de sport en zich storten op studie en individuele sporten. Het idee voor een overgangsteam dat jongeren op weghelpt naar het hoogste podium was daarmee meer dan een idee. Nou voor development ben je bij LogicQ aan het goede adres, of het nu om IT gaat of jong talent. 

Logischer wijs volgde daaruit ook het verzoek voor sponsoring van het nieuw op te richten team. DSS Heren 3 speelt dit seizoen regionaal in de 4e klasse Poule B. Zij zijn succesvol gestart met een serie van oefenwedstrijden tegen teams buiten de regio en zullen in de competitie spelen tegen o.a. Pirates uit Amsterdam, Pioneers uit Hoofddorp en  OG uit Haarlem Noord. Het is de moeite waard om langs te komen en de talenten van DSS te zien spelen op de velden bij het Pim Mulier stadion in Haarlem.

Odoo + afbeelding en tekst

LogicQ logo op de rug

Een goede zeefdrukker die met milieuvriendelijke materialen werkt was snel gevonden. Printhaven Zeefdrukkerij heeft de klus snel en vakkundig geklaard.

Het LogicQ logo Is nu te zien op de ruggen van het team in DSS groen zoals is te zien op de foto hiernaast. De consultants van LogicQ wensen de heren van DSS 3 veel succes toe tijdens de competitie! 

Touch base

Wellicht is het u opgevallen dat LogicQ veel termen gebruikt uit de honkbalsport. Dat komt omdat we er al heel lang iets mee hebben. We speelde het zelf op verschillende niveaus, soms een aantal seisoenen, maar altijd betrokken bij deze mooie sport. Maar niemand bereikte het Nederlands negental, behalve grootvader Henk Lauer in de 50-er jaren. 

         LogicQ sponsort DSS ontwikkelteam in Haarlem
         LogicQ HQ, Robert Lauer
         19 april, 2023
         Deel deze post

         Latest posts

         Archief
         Een mooi 2024