Een Odoo website is zo gebouwd...
Je hoeft geen Informatica te hebben gestudeerd, het is zo eenvoudig met Odoo

Van idee naar een je eCommerce website

Ik liep al een tijdje rond met het idee mijn positieve ervaring omtrent het zogenaamde Ketose -dieet te delen met familie, vrienden, kennissen en iedereen die gezond gewicht wil verliezen. Buiten de vele mooie complimenten kreeg ik net zoveel vragen over hoe ik in ruim 4 maanden tijd zo'n geweldig resultaat had bereikt. Om die reden besloot ik mijn website Ketosis365 in het leven te roepen.

LogicQ 
Sinds 2010 b        en ik aangesloten bij LogicQ - de IT consultancy organisatie voor freelance professionals. Wij zijn de laatste jaren een hechte groep van samenwerkende IT Consultants. Gezamenlijk leveren wij hoogwaardige IT consultancy en services op projectbasis.

Binnen het expertisegebied van  Apps & Organisatie begeleiden bedrijven op de digitale snelweg. We zetten voor jou bijvoorbeeld een website of webshop in elkaar als onderdeel van jouw digitale strategie, maar ook  installeren en beheren wij de IT / -infrastructuren van ondernemingen.

Website beheer en content creatie
Mijn expertise ligt op het gebied van marketingcommunicatie management voor software ondernemingen. Voor diverse opdrachtgevers heb ik vele malen websites beheerd (Joomla, WordPress en nu Odoo) en tevens was en ben ik #contentcreator en #contentmanager. 

Wens: Merk en Website bouwen
Een eigen merk (branding) en website bouwen stond nog hoog op mijn verlanglijstje. Die gelegenheid bood zich dus aan. Lees hier over de stappen die ik heb genomen om met de website online te gaan. 

Odoo + afbeelding en tekst

Actieplan Fase 1 - kern van de website
De actielijst ziet er dan als volgt:
1. Leg je domeinnaam vast (kan ook bij LogicQ)
2. Ontwerp je logo en avatar
3. Bepaal en leg je social media kanalen vast
4. Bepaal je missie, visie en doelgroep van jouw onderneming
5. Bepaal welke stijl je jouw website wilt meegeven
6. Bepaal welke foto's en video's je wilt gaan plaatsen

Essentiele vragen beantwoorden
Deze essentiële vragen vormen de kern van je website. Het bouwen van mijn website duurde slechts een week. De voorbereidingen namen veel meer tijd in beslag.

Actieplan Fase 2 - social media, SEO/SEA
Fase 2 gaat dieper in op het bereik (SEO/SEA) en diverse kanalen hoe je je doelgroep wilt bereiken en hoe je jouw website commercieel wilt inzetten.

Vragen?
Heb je een vraag naar aanleiding van mijn story of wil je een offerte neem dan contact met mij op door onderstaand formulier in te vullen.

Pauline van Alderwerelt van Rosenburgh

        Een Odoo website is zo gebouwd...
        LogicQ HQ, Pauline van Alderwerelt van Rosenburgh
        6 januari, 2022
        Deel deze post

        Latest posts

        Archief
        Pauline publiceert over inclusiviteit
        Artikel reeks #VrouwenindeIT worden enthiast ontvangen