Security & Compliance


  "Active monitoring en security oplossingen voor auditeerbare veilige ICT omgeving" 

De IC in ICT staat voor Informatisering Communication en dat is wat mensen al deden bij een vuurtje in het stenentijdperk. In de 21ste eeuw zijn we met miljarden op deze planeet en hebben technology nodig om ons verhaal te vertellen.

Wij bieden oplossingen voor de onderlinge communicatie van uw stam en de berichten naar andere delen van relaties State-of-the-Art oplossingen van diverse toonaangevende tech partners die als vendors al vele succesvolle projecten hebben geleverd. 

Visie op Compliance 

Het niet beschikbaar hebben van een goed werkend internet aansluiting is in toenemende mate belangrijk geworden. Daar zijn diverse redenen voor te geven, maar de belangrijkste is dat de files en databases van applicaties zich hebben verplaatst. Stonden ze eerst op een werkstation of server op loopafstand, nu bevinden ze zich ergens in "The Cloud". 

Kennis van Privacy

Met behulp van onze oplossing bieden wij een tal van bedrijfsapplicaties die alle bedrijfsbehoeften ondersteunen: CRM, e-Commerce, boekhouding, voorraadbeheer, kassa's (POS), projectmanagement en nog veel meer.  

LogicQ helpt u met het rationaliseren van uw bedrijfsapplicaties,  door eerst te focussen op bedrijfsprocessen en automatisering te laten werken voor uw organisatie.  

Security expertise

Our solution is unique in its kind because all business processes are integrated into 1 single application, while still being very user-friendly.

En als de connectiviteit wegvalt of te weinig capaciteit biedt, dan heeft dit direct effect op de productiviteit van uw organisatie. Genoeg om de experts van LogicQ Security & Compliance te kennen...

Licenties
Vanuit het onze systemen bouwen  wij een geweldige website voor je. Een omgeving waarin wij rekening houden met vormgeving & functionaliteit!

Door deze te koppelen met back-end systemen ontstaat een applicatie omgeving voor alle afdelingen.

Privacy

Digitaal je producten aanbieden? Met onze Low Code oplossingen is het mogelijk om bedrijfsprocessen te vergemakkelijken.

LogicQ Associates kennen meerdere software oplossingen voor uw organisatie. 

Back-up
Altijd al meer willen doen in minder tijd? Wij bieden een tal van populaire toepassingen die uw onderneming een flinke boost zullen geven!

LogicQ werkt met top partners en integreert dit voor een solide en veilige werk omgeving. 

Audits

Per dag heb je tientallen activiteiten. Met de verschillende applicaties kunt u uw eigen bedrijfsstroom ondersteunen en versterken! 

LogicQ analyseert met uw team bedrijfsprocessen en zorgt voor versterking door de applicatie. 

Back to Top


Diensten: Security & Compliance 

LogicQ biedt binnen de Security & Compliance QA een ook een aantal beschikbare Mana ged Service en een aantal specifieke consultancy en audit diensten. De services worden ontwikkeld en onderhouden binnen de onderstaande XPRTeam  door onze professionals. Een XPRTeam biedt een groot potentieel aan deskundigheid op specifieke terreinen voor uitdagende projecten.   

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

  Consultancy

LogicQ adviseert klanten op alle hier bovengenoemde vier oplossings- gebieden, waarbij het uitgangspunt is GET IT REAL. 

Elke adviseur is ook betrokken bij de uitvoering van het project op basis van het advies. Dus geen wolkenfietsers met luchtkastelen, maar een degelijk advies met commitment. 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

  Services

Managed Service is waar we veelal onze dienstverlening starten bij onze klanten, omdat wij iedere dag werken aan de voortzetting van onze oplossingen en de relatie met onze klanten. 

Wij willen voorkomen dat u er alleen voor komt te staan. Om die reden stellen wij ons team van associates  continu beschikbaar voor onze relaties met een service overeenkomst . 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

    Producten

Onze samenwerkende consultants organiseren met zijn allen de benodigde accreditaties die benodigd zijn voor 
een volwaardig partnerschap. 

De gezamenlijke kennis rond vele ICT onderwerpen leidt ook tot moderne beproefde oplossingen, die we binnen projecten leveren, op tijd en binnen budget. 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

  Training

LogicQ organiseert voor en met haar associates en opdrachtgevers trainingen, in samenwerking met onze solution partners. 

Er zijn diverse opleidingen beschikbaar. Ze zijn eveneens beschikbaar in de vorm van workshops. 

Back to Top

XPRTeams: Security & Compliance 

De autoriteit op het terrein van Oracle licensering

LogicQ heeft ervaring op het terrein van Software Asset Management en helpt organisatie met het beheer van IT investeringen. Met software en abonnementen zijn grote bedragen gemoeid en het vinden van alternatieven en onderbouwing van deze kosten is vaak een lastige taak voor IT managers. 

Maar met LogicQ en haar samenwerking met een aantal goede partners, kunnen we de lastigste vraagstukken tot een goed antwoord brengen.   

 
 
 

Beveilig uw bedrijf tegen moderne cyberdreigingen

Gegevens zijn niet zomaar een hulpmiddel - het is een integraal onderdeel van uw dagelijkse activiteiten. De cyber beveiligingsoplossingen van Acronis beschermen u tegen gegevensverlies, inbreuken op de beveiliging, operationele downtime en de financiële en reputatieschade die daarmee gepaard gaat.

LogicQ is partner van Acronis en onze Associates staan uw organisatie graag bij in het beschermen van uw informatie. 

 
 
 
 

Beveilig data voor ransomware en andere rampen 

Veeam is de marktleider geworden voor het beheer van de explosieve groei van gegevens in alle organisatie, of deze zich in de  cloud bevinden, virtueel of fysiek - uw organisatie heeft met Veeam de infrastructuur op te bouwen. Zakelijke gegevens worden met Veeam veilig ondersteund en beschermd.

Veeam helpt ons met onze missie om ervoor te zorgen dat de gegevens van uw organisatie altijd zijn beschermd en actief beschikbaar voor uw organisatie. Veeam is biedt een flexibel en betrouwbaar oplossing en neemt de leiding over onze gegevens management.

 
 
 

Andere vendors die we leveren en ervaring mee hebben...

Back to Top

Highlights Security & Compliance 

Back to Top

Formulier 

Security & Compliance