Cloud & Services


Organisaties hebben legio keuzes aan Cloud applicaties. Hoe voorkom je  hoge kosten en  informatie security risico's door API's en andere koppelingen?

LogicQ helpt haar klanten op verschillende terreinen en oplossingen. Wij adviseren organisaties met het definiëren van een Cloud strategie om een versnelling te geven aan haar bedrijfsactiviteiten. 

Aanpak van de cloud services 

Moderne organisatie werken eenvoudiger met Cloud based applicaties. LogicQ Associates hebben brede ervaring met diverse Cloud oplossingen en kunnen klanten bijstaan in de keuzes op dit terrein. Het niet beschikbaar hebben van een goed werkend internet aansluiting is in toenemende mate belangrijk geworden. Daar zijn diverse redenen voor te geven, maar de belangrijkste is dat de files en databases van applicaties zich hebben verplaatst. Stonden ze eerst op een werkstation of server op loopafstand, nu bevinden ze zich ergens in "The Cloud". LogicQ helpt ontwikkelingen te stroomlijnen en een solide IT strategie. 

Kennis van Services

De complexiteit van de opbouw van een betrouwbaar bedrijfsnetwerk is gaat veel verder dan het aansluiten van wat kabels.

Er is veel meer nodig voor veiligheid en redundancy van de interne & externe verbindingen. Daarbij moeten er vele veilige verbinding worden onderhouden met thuis werkplekken.  

Cloud expertise

Dit betekend ook dat er altijd een "deuren" openstaan voor de verbinding met diverse cloud applicaties, waar hackers graag misbruik van maken.

En als de connectiviteit wegvalt of te weinig capaciteit biedt, dan heeft dit direct effect op de productiviteit van uw organisatie. Genoeg om de experts van LogicQ Cloud & Services te kennen...

Hybrid Cloud
Door je servers in een Datacenter te plaatsen en deze te virtualiseren bouw je met LogicQ aan een dynamische omgeving in je eigen Private Cloud.

Door deze te koppelen met Publieke cloud services ontstaat een hybride omgeving met vele voordelen.

Integratie
Het belang van een goede integratie van vele databases en applicatie services is veel groter, nu deze in externe locatie draaien en niet meer op binnen het eigen netwerk.

LogicQ zorgt voor  orchestrate van de vele verbindingen tussen applicaties 

Veiligheid
Cloud is per definitie onveilig en niet zelden kom je via een eenvoudig password bij alle bedrijfsgevoelig informatie.

LogicQ neemt deze intrinsieke onveiligheid als uitgangspunt om vervolgens dit voor haar klanten op elk denkbare punt veilig te maken. 

Monitoring
Wanneer je de Key Performance Indicators van je ICT organisatie wilt vastleggen zorgen we voor meer performance informatie.

LogicQ levert oplossingen die proactief zorgen voor een optimaal werkende ICT omgeving. 

Back to Top


Diensten: Cloud & Services

Binnen de Cloud & Services onderhoud LogicQ Associates een belangrijk kennisgebied. Deze is beschikbaar in een aantal Managed Services en specifieke consultancy en audit diensten. De services worden met elkaar ontwikkeld en onderhouden door een aantal van onze Associates. Het XPRTeam Cloud & Services bieden een groot potentieel aan deskundigheid op specifieke terreinen voor uitdagende projecten.  

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

    Consultancy

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

  Training

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

       Producten

Back to Top

XPRTeam: Cloud & Services 

Innovate Faster in a Multi-Cloud World

Het multi-cloudtijdperk is aangebroken. Met VMware kunt u applicaties draaien, migreren, moderniseren en beveiligen bij verschillende cloudproviders, allemaal vanuit één gecentraliseerd controlecentrum.

LogicQ Associates helpt u met Cross-Cloud™ Services en hoe ze uw organisatie kunnen helpen om complexiteit en controle in evenwicht te brengen om uw ideeën sneller op de markt te krijgen.

 
 
 

Meest betrouwbare database voor de toekomst

PostgreSQL is meer dan alleen databasetechnologie. Het is een beweging die is gebaseerd op een toewijding om innovatie mogelijk te maken. Overal ervaren teams een dagelijkse strijd met technologie om meer te doen en sneller te gaan.

EDB geeft PostgreSQL een boost om onze klanten te helpen deze uitdagingen het hoofd te bieden. De toekomst draait op Postgres- in uw Private Cloud, hybride of als Big Animal in Microsoft Azure cloud. 

 
 
 
 

Red Hat is the world’s enterprise open source leader

Wij zijn van mening dat het gebruik van een open ontwikkelingsmodel helpt om veiligere, stabielere en innovatievere technologieën te creëren.

Door samen te werken met open source-gemeenschappen, ontwikkelen we software die de grenzen van technologisch vermogen verlegt.

LogicQ Associates zijn Qualified om organisaties bij te staan en wij bouwen graag Cloud architecturen met Red Hat. 

 
 
 

Andere vendors die we leveren en ervaring mee hebben...

Back to Top

Highlights Cloud & Services 

Back to Top

Formulier 

Cloud & Services