Talent Ontwikkel Plan

Onze services unit voor coöperatief leren met diverse 
studieprogramma's rond actuele thema's met vakgenoten. 

Bij LogicQ staat is permanente educatie voor Members en Associates een van de speerpunten van succes - ontdek de mogelijkheden van het leren tussen opdrachten of zelfs naast je reguliere baan. Ook als je niet bent aangesloten kan je deelnemen aan één van onze opleidingen. 

Onze methodiek

Onze cursussen

Onze docenten

Co-operatief leren op basis van scrum werkgroepen
LogicQ Learning pakt educatie anders aan - jij en je studiegenoten bepalen mede het tempo. Wij bieden ruimte voor versnellingen, vertragingen, discussie en verdieping.  Elke "Study sprint"  wordt afgesloten met een test, case of opdracht. Samen met je studiegenoten bepaal je de volgende sprint en werken jullie naar een volwaardig examen en certificatie. 

Geen docenten, wel ervaren consultants  
LogicQ heeft kennisdeling hoog in het vaandel staan en wil de theorie aan de wetsteen van de praktijk slijpen. Wij geloven niet in een "crash course" waarmee je in een recordtijd een papiertje bemachtigd. Het gaat om een integrale kennis combinatie tussen praktijk en theorie. Niet alleen op je kamer of in een anonieme groep, maar met studiegenoten die je stimuleren. 

Een aantal van onze opleidingen


Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Software Management

In samenwerking met het License Logic Institute brengen wij de oudste opleiding op dit terrein: The Certified Software Manager course. De eerste versie dateert uit de jaren 90. Recent is de opleiding geheel geactualiseert  en kijkt naar vele nieuwe aspecten van het software gebruik binnen organisaties. Daarnaast zijn er nog een groot aantal vervolgopleidingen beschikbaar. 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Google 

Om 'on top of' de markt te blijven op het gebied van Cloud Computing en andere toepassingen biedt LogicQ een programma gebaseerd op de leer modules van Google. Per module zijn er badges te verdienen die aangeven welk niveau van bekwaamheid een deelnemer heeft. Per module wordt je interessanter voor een volgende opdracht.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Red Hat 

LogicQ is al geruime tijd partner van Red Hat en wij vinden deze Open Source gigant een plezierige partner als het gaat om technologische vernieuwing van moderne infrastructuren. LogicQ'ers verdiepen zich in meerdere aspecten van Red Hat en doen ook ervaring op in ons practicum. 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Digital Privacy

De nieuwe wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) training van LogicQ wordt door een groep ervaren en enthousiaste consultants gegeven.  Deelnemers stellen zelf hun leerdoelen op en bepalen een tijdsbestek waarin zij zich willen certificeren als DPO-er door zich voor te bereiden op verschillende Certified Information Privacy Professional (CIPP) examens.  

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Odoo Opleidingen 

Binnen onze organisatie werken wij met Odoo. Bij LogicQ leer je hoe je project management, ERP, CRM kunt toepassen en prachtige websites kan creëren binnen dit praktische medium. Dit doen wij zodat je het daarna toe kan passen bij andere bedrijven.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Bouwen met Gitlab

Zelf werken wij binnen de organisatie met Gitlab. Bij LogicQ leer je hoe je project management, ERP, CRM kunt toepassen en prachtige websites kan creëren binnen dit geweldige medium. Dit doen wij zodat je het daarna toe kan passen bij andere bedrijven.

Betaalbare hoogwaardige opleidingen

Binnen LogicQ is "samen leren" niet zomaar een kreet - het is een wezenlijk onderdeel van bijvoorbeeld 'in-between-job' periodes. Kennis opdoen en permanente educatie zijn de sleutel tot succes. Samen een studie volgen brengt mensen samen en zorgt voor continuïteit en groei.

Educatie door en voor specialisten

De opleidingen hebben zich in de afgelopen jaren methodisch en inhoudelijk ontwikkelt tot een niveau dat we daar een commercieel prijs aan kunnen geven. De studies zijn toegankelijk voor een ieder die  kwalificeert gewenste vooropleiding. Daarmee is het niet alleen een plezierige tijdsbesteding voor onze Associates, maar kunnen Members en andere geïnteresseerden ook deelnemen.

Associates en Members krijgen beide een korting op onze opleidingen - wellicht een goed moment om te zien wat dit voor u zou betekenen. Bovendien proberen wij binnen LogicQ Labs ook praktijk ervaring te organiseren om "hands-on"ervaring op te doen. 

LogicQ Co-operatief leren 

LogicQ kiest voor co-operatief leren, en hecht veel waarde aan het groepsproces. Samen met je studiegenoten bepaal je de volgende sprint en werken jullie naar het basis certificate, welke vervolgd kan worden door één van de vervolg leer modules. 
Samen met je studiegenoten bepaal je de volgende sprint en houd je elkaar bij de les.

Door discussie en onderling overleg werkt de groep naar het basis certificaat. De opleiding kan worden vervolgd met één van de andere LogicQ Learning modules. Wij bieden een gevarieerd assortiment aan van cursussen op het gebied van ICT, auditing en beheer.

No one is left behind.... 

Ons opleidingsinstituut werkt met behulp van de scrum-methode en onze studenten leren volgens het "Co-operative Learning" principe. De lesstof wordt verrijkt met cases direct afkomstig van consultants uit het werkveld. Onze consultants vertellen welke ervaringen zij hebben opgedaan en met behulp van 'cases' leren onze studenten hoe zij de theorie inhoudelijk en praktisch kunnen toepassen.

Geen crash-cursus, waar cursisten in zeer korte tijd voor hen nagelnieuwe leerstof in hun hoofd moet 'stampen' met als doel snel een examen af te leggen, inclusief een certificaat als bewijs ontvangt... om de volgende dag alles weer te zijn vergeten. Je leert pas echt als de stof ook beklijft, vinden wij van LogicQ Learning.