Odoo afbeelding en tekstblok

Relatieonderzoek 

Enquete Webwinkel vakdagen

"Eerste hulp bij AVG & Privacy"

Beste lezer,

Mijn naam is Sam van Gils en ik volg de opleiding tot 'Junior-Accountmanager' op het Nova college in Beverwijk. Momenteel loop ik stage bij LogicQ Co-operative Consultants en werk aan mijn stageopdracht voor de service unit "Consulting".

Deze luidt als volgt: "Maak een enquête met als doel te onderzoeken wat de status is van de implementatie van de AVG & privacy binnen uw bedrijf." Het onderzoek word uitgevoerd in Noord-Holland. Ik zou het heel erg waarderen als u wilt deelnemen aan mijn onderzoek. Het kost ongeveer 5 minuten van uw tijd.

Tevens zit ik in de organisatie van de workshop ‘’Eerste hulp bij AVG & Privacy’’ die op 25 oktober a.s. in Haarlem wordt gehouden. Heeft u interesse klik dan op deze link

In het kader van de privacy wetgeving (AVG/GDPR) meld ik u dat op het eind van de enquête wordt gevraagd enkele persoonsgegevens in te vullen. Uw gegevens zullen niet door ons met derden worden gedeeld.

Voor vragen kunt u mijzelf of een LogicQ Associé consultant raadplegen op nummer 020 8802282 of stuur een e-mail naar direct survey@logicq.net.

Hartelijk dank alvast voor uw tijd en medewerking!

Met vriendelijke groet,

Sam van Gils.

Start enquête