LogicQ Referral Program


  "Elkaar succes gunnen is de basis van samenwerking" 

LogicQ heeft voor een selecte groep van deelnemers een mogelijkheid om opportunities te delen en samen te werken aan een voorstel. Wij gaan uit van het A.I.D.A. model om de mate van betrokkenheid vast te stellen. Daarbij is het mogelijk vanuit verschillende relatievormen deel te nemen aan ons "Referral programma" waarin Leads worden gemeld. 

Waarom een Referral Program?  

Het niet beschikbaar hebben van een goed werkend internet aansluiting is in toenemende mate belangrijk geworden. Daar zijn diverse redenen voor te geven, maar de belangrijkste is dat de files en databases van applicaties zich hebben verplaatst. Stonden ze eerst op een werkstation of server op loopafstand, nu bevinden ze zich ergens in "The Cloud". 

Kennis van applicaties

Met behulp van onze oplossing bieden wij een tal van bedrijfsapplicaties die alle bedrijfsbehoeften ondersteunen: CRM, e-Commerce, boekhouding, voorraadbeheer, kassa's (POS), projectmanagement en nog veel meer.  

LogicQ helpt u met het rationaliseren van uw bedrijfsapplicaties,  door eerst te focussen op bedrijfsprocessen en automatisering te laten werken voor uw organisatie.  

Organisatie expertise

Onze oplossing is uniek in zijn soort omdat alle bedrijfsprocessen worden geïntegreerd in 1 enkele applicatie, terwijl deze nog steeds zeer gebruiksvriendelijk is.

En als de connectiviteit wegvalt of te weinig capaciteit biedt, dan heeft dit direct effect op de productiviteit van uw organisatie. Genoeg om de experts van LogicQ Apps & Organization te kennen...

Applicaties
Vanuit het onze systemen bouwen  wij een geweldige website voor je. Een omgeving waarin wij rekening houden met vormgeving & functionaliteit!

Door deze te koppelen met back-end systemen ontstaat een applicatie omgeving voor alle afdelingen.

eCommerce

Digitaal je producten aanbieden? Met onze Low Code oplossingen is het mogelijk om bedrijfsprocessen te vergemakkelijken.

LogicQ Associates kennen meerdere software oplossingen voor uw organisatie. 

Operaties
Altijd al meer willen doen in minder tijd? Wij bieden een tal van populaire toepassingen die uw onderneming een flinke boost zullen geven!

LogicQ werkt met top partners en integreert dit voor een solide en veilige werk omgeving. 

Productiviteit

Per dag heb je tientallen activiteiten. Met de verschillende applicaties kunt u uw eigen bedrijfsstroom ondersteunen en versterken! 

LogicQ analyseert met uw team bedrijfsprocessen en zorgt voor versterking door de applicatie.