Partner & AssociatesWij koesteren onze relaties met distributeurs en technologie partners. Onze Associates en opdrachtgevers kunnen vertrouwen op deze partnerschappen - ze zijn soms goud waard

Red Hat - Benelux

Strategisch vendor Relatie

Red Hat - Benelux
De Entree 238
1101 EE Amsterdam
Nederland
info@redhat.com

Red hat is nu onderdeel van IBM Software 

Red Hat, Inc. is een Amerikaans multinationaal softwarebedrijf dat open source softwareproducten levert aan ondernemingen. Red Hat, opgericht in 1993, heeft zijn hoofdkantoor in Raleigh, North Carolina, en andere kantoren over de hele wereld. Het werd een dochteronderneming van IBM op 9 juli 2019.

Red Hat is voor een groot deel geassocieerd geraakt met zijn enterprise-besturingssysteem Red Hat Enterprise Linux. Met de overname van open-source enterprise middleware-leverancier JBoss, biedt Red Hat ook Red Hat Virtualization (RHV) aan, een enterprise virtualisatie product. Red Hat biedt opslag, platforms voor besturingssystemen, middleware, applicaties, beheerproducten en ondersteuning, training en adviesdiensten.

Red Hat creëert, onderhoudt en draagt ​​bij aan veel gratis softwareprojecten. Het heeft verschillende bedrijfseigen software product code bases verworven door middel van bedrijfsfusies en overnames en heeft dergelijke software vrijgegeven onder open source-licenties. Sinds maart 2016 levert Red Hat na Intel de grootste zakelijke bijdrage aan de Linux-kernelversie 4.14.

Op 28 oktober 2018 kondigde IBM het voornemen aan om Red Hat over te nemen voor $ 34 miljard. De overname is op 9 juli 2019 afgerond.

 
 
Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

XPERT Group RED HAT

LogicQ heeft een XPERT groep met een ervaren en geïnteresseerden consultants die samenwerken aan het actueel houden van hun kennis en vaardigheden rond de HCL Software oplossingen.

Zij zijn ook belangrijke schakel het actueel houden van de kennis en mogelijkheden en de partnerrelatie met HCL.  


Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Meer RED HAT informatie

Omzetstijging US $ 3,4 miljard (2018) Bedrijfsresultaat US $ 512 miljoen (2018) Nettowinststijging US $ 434 miljoen (2018)

Totale activa Toename US $ 5,588 miljard (2018) Totaal eigen vermogen US $ 1,613 miljard (2018)

Aantal werknemers: 13.400

(vanaf 28 februari 2019)