UWV regelingen

Er is meer mogelijk dan gedacht

Wil je een opleiding volgen, maar zie je op tegen de kosten?

Odoo afbeelding en tekstblok

Opleidingsvoucher ook voor ZZP'ers

Wil je één van onze opleidingen volgen, dan kun je in aanmerking komen voor een scholingsvoucher ter waarde van €2.500,-. Zo krijg je een groot deel of zelfs alle kosten van de opleiding via het UWV vergoed. Niet alleen als werkzoekende, maar óók als zzp’er of als je in loondienst werkt kun je gebruik maken van deze regeling.

Je kunt ook een voucher aanvragen als je pas in 2017 een opleiding wilt volgen. Dus zorg dat je deze kans niet mist. Wat is een scholingsvoucher? De scholingsvoucher is een subsidie voor een opleiding waarmee je je kunt laten opleiden in de richting van een kansberoep. Je kunt deze voucher aanvragen bij het UWV: ‘Scholingsvoucher voor werkzoekenden. 

De subsidie bedraagt maximaal € 2.500. Aan te vragen tot 31 december 2017.’ Ik ben niet werkloos. Kom ik in aanmerking? Of je nu werkloos bent of werkt (in loondienst of als zelfstandige), in alle gevallen kun je in aanmerking komen voor de scholingsvoucher voor werkzoekenden. Lees alles over de UWV Scholingsvoucher en schrijf je direct in voor een van onze online marketing opleidingen.