Conversational Development met én voor opdrachtgevers

Bedrijven en organisaties zijn op diverse niveaus een digitale transformatie aan het ondergaan en aan het bedenken hoe zij hun business positie kunnen versterken. De klant verwacht steeds meer en stilstand blijkt (niet alleen) achteruitgang want bekende merken kunnen in een korte tijd verdwijnen terwijl anderen verschijnen. LogicQ Software biedt een breed spectrum aan Open Source oplossingen en bouwt klantspecifieke oplossingen die in hoge mate kunnen integreren met bestaande bedrijfssystemen, zoals ERP, CRM, HRM en financiële applicaties. Wij helpen u graag, beginnend met een goed gesprek, gevolgd door een advies over hoe wij uw organisatie smart kunnen optimaliseren!

Odoo afbeelding en tekstblok

Uw probleem, onze oplossing! 

Professionele & kosteneffectieve bedrijfsoplossingen om uw onderneming te versterken!

Met behulp van Odoo bieden wij een tal van bedrijfsapplicaties die al uw bedrijfsbehoeften ondersteunen: CRM, e-Commerce, boekhouding, voorraadbeheer, kassa's (POS), projectmanagement en nog veel meer. Odoo is uniek in zijn soort omdat alle bedrijfsprocessen worden geïntegreerd in 1 enkele applicatie, terwijl deze nog steeds zeer gebruiksvriendelijk is.

Websites
Vanuit het Odoo systeem bouwen wij een geweldige website voor u. Een omgeving waarin wij rekening houden met vormgeving & functionaliteit!

 

Verkopen
Digitaal uw producten aanbieden?
Met Odoo is het mogelijk om al uw bedrijfsprocessen te vergemakkelijken & inzichtelijker te maken in 1 applicatie.

 

Operaties
Heeft u altijd al meer willen doen in minder tijd? Odoo biedt een tal van populaire toepassingen die uw onderneming een boost geven!

 

Productiviteit
Per dag heeft u waarschijnlijk tientallen activiteiten. Met verschillende Odoo applicaties kunt u uw eigen bedrijfsstroom ondersteunen! 

 

Meer lezen over LogicQ Software?

Bekijk onze website die volledig is toegewijd aan Odoo en zijn oplossingen

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Onze aanpak

Innoveren start bij techniek. In het geval van LogicQ begint dit bij de software waarmee wij werken. Zo trainen wij onszelf om steeds weer op 'A-game level' te kunnen blijven presteren. Een voorbeeld hiervan is de samenwerking tussen LogicQ en Gitlab.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Moderne talen

Wij vinden dat de tijd tussen opdrachten in net zo waardevol is als de volgende opdracht. Een LogicQ associé kan zich via LogicQ Learning en onze partners verder bekwamen in bijvoorbeeld Google, Salesforce & Odoo. Ook bieden wij leerprogramma’s op het terrein van techniek, methodiek & ontwikkeling.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Snelle resultaten

LogicQ associés werken ook samen in het vinden van de volgende opdracht voor zichzelf, maar ook voor elkaar. Met Samen Zoeken worden vele portals en bronnen gemonitord. Hierdoor is de stap naar jouw volgende opdracht een stuk dichterbij.

Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo