Scalable Software is een strategische LogicQ partner en heeft met name Survey in de Benelux geintroduceerd. Zij zijn gerespecteerd als een top leverancier van oplossingen voor IT Asset Management en PC-Lifecycle management oplossingen.

IT Asset Management Tools voor het Cloud tijdperk


Odoo - Sample 1 for three columns

SAAS Solutions

Scalable Software heeft de ambitie om de Force.com van IT management te zijn met het Scalable Live!™. Een Platform as a Service dat volledig is gebasseerd op een end to end secure architectuur met het oog op hoge functionele en beveiligingseisen.

Odoo - Sample 2 for three columns

ON-Premise Solutions

Alle klant organisaties hebben een volledig eigen encrypted omgeving, waarbij de meest complexe omgevingen in kaart zijn gebracht. Maar ook met een devellopment omgeving voor integratie en het bouwen van applicaties. AssetVision™ is daar een voorbeeld en nu direct beschikbaar.

Odoo - Sample 1 for three columns

Scalable Live

Nu dat leveranciers van monolitische en Client-Server applicaties komen met een web interface of een terminal service van hun oude product pakt Scalable het anders aan. Scalable heeft een volledig nieuw en secure Web 2.0 Platform as a Service gebouwd. Met onze ambitie de force.com van de ITAM wereld te zijn bieden zij met Scalable Live! secure, flexibel en schaalbaar Cloud-based "Platform as a Service"-technologie.

Odoo - Sample 2 for three columns

WinInstall

Scalable Software biedt de oplossing die al jaren zich thuis voelt op de IT afdeling; WinInstall™. Ooit ontwikkelt door Intell, is de meest gerenomeerde desktop management applicaties weer door Scalable up-to-date. Vanuit een console volledig beheer van uw Windows omgeving, voor een zeer concurrende prijs. Inclusief packager technology is een user migratie van Windows XP naar Windows 7  sterk vereenvoudigd.

Odoo - Sample 1 for three columns

Assat Vission Editions

Geen installatie van servers en herconfigureren binnen een uur aan het werk met een van de AssetVision™ Edities. U kunt starten met de gratis Community Edition en doorgroeien naar de Professional Edition. Waardevolle functionaliteit wordt toegevoegd met de Self-Audit Edition en de Optimize Edition waarmee Dynamische Software management mogelijk is.

Odoo - Sample 2 for three columns

Survey

Een unieke ITAM oplossing is Survey™, het enige IT Management applicatie dat softwaregebruik meet en uw software portfolio optimaliseert. Het combineert IT Asset Management met Business Intelligence en geeft u gedetailleerde en uitgebreide informatie over zowel desktop en server software, hardware en printers in uw organisatie.

Asset Vision Packager Pro™ v2

Maak MSI installers, MSI-packages en virtualisatie pakketten. Smart Packager Pro v2 biedt geavanceerde MSI Tabel authoring en editing. Het vereenvoudigt de configuratie van multi-applicatie software-installaties, elimineert deployment kwesties en het vermindert de ondersteunings kosten voor applicatie suites. Met Smart Packager Pro v2 kunt u betrouwbaar versnelt MSI installers creëren waaronder degene die nodig zijn voor uw Windows 7 en Windows 8 migraties.