Hoe creëer je lagere mobiliteitskosten?

LogicQ versnelt de vervolgcarrière van uw medewerkers!

LogicQ is met het UWV een pilot gestart voor een versnelde vak-ontwikkeling en activering van talenten, die onnodig lang werkloos dreigen te worden. De resultaten en de ervaringen opgedaan die wij aanbieden zijn nu ook beschikbaar voor mobiliteitscentra.

Ons programma biedt uw medewerkers werkbemiddeling, begeleiding en versterkt de eigen regie op werkkansen. Een team van doorgewinterde professionals begeleidt het totale programma.

LogicQ TOP kunt u opnemen als onderdeel van uw arbeidsmobilisatie programma. Het programma biedt kansen aan oudere, maar ook aan jonge HBO+ medewerk(st)ers met affiniteit en werkervaring in o.a. ICT, HRM, Juridisch en Project Management

Odoo tekst en afbeelding blok

Op zoek naar gekwalificeerde ICT-ers?

Neem dan snel contact met ons op!

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Resultaat voor mobiliteitscentra

Door met ons samen te werken bespaart u op de kosten voor accommodatie, begeleiding en schadelast. Samen zorgen wij ervoor dat uw boventallig personeel sneller in specifieke functies kan uitstromen. Snellere uitstroom; binnen 9 maanden succes voor zowel jonger als oudere medewerk(st)ers Lagere MC kosten; overname van taken van uw MobiliteitscentrumRapportage aan MC; Wij geven regelmatig inzicht in de voortgang van de kandidaten o.b.v. onze afspraken.

 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Resultaat voor deelnemers

Intensieve dagelijkse werk bemiddeling en begeleiding. Vanaf dag 1 gaan uw medewerk(st)ers samen leren, samen werken en samen zoeken en elkaar ontmoeten en stimuleren. Een enorme stimulans in motivatie en wendbaarheidsvermogen van uw medewerkers

Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo