Samen Ondernemen

Stapsgewijze toetreding geeft elkaar keuzeruimte

Write one or two paragraphs describing your product, services or a specific feature. To be successful your content needs to be useful to your readers.

 

Associates, Member en Partner

Iedere consultant en expert start als Associé op basis van een bemiddelingsovereenkomst per opdracht. Wij helpen met acquisitie, maar je kan ook je eigen posities indienen of nu al op een opdracht zitten.

Wij hebben ruimte om te groeien en zijn op zoek naar serieuze en gedreven professionals die graag samenwerken met andere professionals. Onderlinge solidariteit, collegialiteit en bereidheid van elkaar te leren staat hierin centraal. Deelname start met uw aanmelding op onze website inclusief uw uitgebreide CV, waarna we een afspraak maken voor een nadere kennismaking. Vaak is er ook een voordracht door een LogicQ-er, welke ook aanwezig kan zijn bij de introductie sessie. U ontvangt uitleg van onze organisatie en doelstellingen en uw deelname wordt toegelicht.

Daarin komen ook de LogicQ Code aan de orde en onze werkwijze.


 

Meedoen, meld je eerst aan!

 • Neem contact op met LogicQ en stuur je gegevens (CV e.d.) via het contactformulier op onze website, waarna wij je uitnodigen voor een nadere kennismaking.

• Na dit gesprek - dan wel virtueel dan wel live - nodigen wij je uit om twee testen te doen. De eerste is de The European e-Competence Framework (e-CF test. Deze test geeft een helder beeld van waar jij staat met je kennis en kunde in de wereld van IT. De tweede test heeft te maken met je 'soft skills' en laat zien welke waarden jij hebt en karaktereigenschappen.

• Ons LogicQ intake team bespreekt jouw test in samenspraak met de LogicQ'er die jou heeft voorgedragen. • Daarna nodigen wij jou uit mee te doen met 'Samen Zoeken'. Elke maandag, woensdag en vrijdagochtend van 09:00 tot uiterlijk 09:45. Samen met je LogicQ collega's, ZZP'ers en Freelancers, gaan we op zoek naar een passende opdracht voor jou en voor de anderen.

• Via onze portals o.a. via IT Staffing onze partner, starten we de sessie met de uploads op de webpagina 'Overzicht acquisitie'. Ook jij krijgt de kans om jou vondsten door te geven.

• Je krijgt tevens de beschikking over je eigen Drive locatie, die je deelt met het management van LogicQ. Hierin worden de functies geüpload waarop jij wilt reageren.

• Wanneer je zover bent dan ben je een LogicQ Associé. Onderstaand logo kan je dan op je LinkedIn profiel zetten met een korte omschrijving over LogicQ. Vervolgens vragen wij de Associé in spe twee recente referenties aan te leveren waar wij contact mee zullen opnemen. De LogicQ intake commissie is verantwoordelijk voor de uiteindelijke toelating.