Het bedrijfsnetwerk in het Cloud tijdperk 

LogicQ adresseert deze innovatiethema’s draagt bij aan het vermogen van onze klanten om onderlinge verbindingen aan te gaan tussen mensen, applicaties en organisaties. Met de services binnen LogicQ Networks dragen we bij aan het beheer een Enterprise breed platform, dat de communicatie en het succes van organisaties versterkt. Technologie vernieuwing geeft organisaties nieuwe mogelijkheden om traditionele dilemma’s te doorbreken. Daarmee leggen nieuwe oplossingen in de handen van onze klanten.

Odoo afbeelding en tekstblok
Odoo afbeelding en tekstblok

Security, databeveiliging en Cloud solutions

Wie is wie op het netwerk en tot welke data bronnen heeft men toegang was voorheen overzichtelijk te maken via Single Sign-On en Identity Acces Management. Met de komst van de Cloud is er vraag naar nieuwe oplossingen.

Security is voor organisaties een zeer belangrijk aspect. Of u de taak binnen uw organisatie belegd of bij een externe partij, toch is het management volledig verantwoordelijk. Wij van LogicQ bieden specialistische kennis en oplossingen om uw organisatie te sturen op compliance binnen het huidige IT budget.

Cloud Solutions are here to stay - maar dit vraagt een andere benadering vanuit een architectuur perspectief en heeft flinke impact op uw omgeving en werkwijze.

Security licensing en audits

Ons gestructureerde software management programma helpt CFO's, CIO's, ICT Managers in toenemende mate om gebruikt te maken van de vraagstukken rond softwarebezit en gebruik.

LogicQ doet co-operative audits en test uw risico op software in-compliance en kijkt naar besparingsmogelijkheden, en brengt deze binnen uw service management; zelfs met een ROI garantie.

Tevens kunnen wij u ondersteunen om de optimale licentie aantallen en licentie combinaties te vinden. Daarbij wordt op basis van de verwachte ontwikkelingen ook de beste contractstrategie uitgewerkt.

Odoo afbeelding en tekstblok

“bij het organiseren van innovatie staan de komende jaren een aantal thema’s centraal, waaronder Cloud Services.''  

Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo