Uw bemiddelaar in de beste investering in IT 

Wij werken met meerdere internationale distributeurs en bieden onze relaties een compleet aanbod op het gebied van ICT, Telecom, Enterprise en professionele AV-oplossingen. Wij bieden ondernemingen en organisaties efficiënte kantoorautomatisering en complexere Enterprise oplossingen. LogicQ IT Trading levert technologische producten & solutions van meer dan 200 toonaangevende merken, waaronder HP, Apple, Samsung, Oracle, IBM, Cisco en Microsoft. Onze partners ondersteunen ons in logistiek en verzorgt een breed scala aan supportdiensten.

Odoo afbeelding en tekstblok

Odoo CMS - voorbeeld zwevende afbeelding

Partner: Odoo 

Odoo - voorheen bekend als Open ERP - is geïntegreerde software voor CRM, projectbeheer, eCommerce, web-CMS, ERP, boekhouding, HRM en meer.

Odoo CMS - voorbeeld zwevende afbeelding

Partner: Red Hat

Red Hat is 's werelds toonaangevende leverancier van open source-oplossingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van een door de gemeenschap aangestuurde aanpak om betrouwbare en krachtige clouds te bieden.

Odoo CMS - voorbeeld zwevende afbeelding

Partner: Scalable Software

AssetVision is hun cloudgebaseerd vlaggenschip - gebouwd voor beveiliging en het hoogste niveau van Business Intel op software en hardware Asset Management.

Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logo

Meer info - laat het ons weten.