Pauline van Alderwerelt van Rosenburgh 
& Robert Lauer
 

vrijdag 9 juni 2017 

Lieve vrienden , 

Het is eindelijk gebeurd en op vrijdag, 9 juni zijn wij in het huwelijksbootje gestapt. En dit hebben we met familie en vele vrienden op grootse wijze gevierd. Het is een prachtig dag geworden op meerdere locaties in  Velsen.

Het was mooi weer en al onze gasten hebben goede meegebracht. Speciale dank voor Matthieu, Guido Lauer en Angelique Lievers ( onze mistress of ceremony) en verder danken we iedereen die heeft bijgedragen aan een voor ons onvergetelijke dag.

Met vriendelijk groet, 

Robert & Pauline

Odoo afbeelding en tekstblok

Trouwen op het Stadhuis van Velsen

 Het huwelijk vond plaats op het stadhuis van Velsen van 14:30 tot 15:30. We zijn met de Porsche van Pieter vertrokken vanaf LTC De Heerenduinen en het gehele gezelschap was op tijd bij het Gemeentehuis van Velsen gearriveerd

Het is een mooie ceremonie geworden met een buitengewone rol van ambtenaar van de Burgerlijke Stand Cindy Koster. Wij waren ook bijzonder verheugd over de bijdrages van Matthieu en Guido en onze getuigen.

De toespraak van vader Lauer is onvergetelijk gezien zijn huidige conditie.Zie ook de foto rapportage - deel 1 met dank aan John Bish & familie: https://sway.com/Z5jxcMUYSfBBmuor?ref=Link


Receptie op LTC De Heerenduinen 

Na de huwelijksvoltrekking brengen we daar ook met elkaar een toast uit vanaf 16:00 tot 17:00. LTC De Heerenduinen is gelegen aan de Heerenduinweg 12 via een weg in het bos. In een ontspannen sfeer begroeten we ook de Amis du tennis en andere bekenden.

Zie ook de tweede  fotorapportage van John Bish & familie: 

https://sway.com/rAUcLrcp7xsHh5J7?ref=Link&loc=play  

Odoo tekst en afbeelding blok
Odoo afbeelding en tekstblok

Familie & vrienden diner

Het huwelijks dinner in The Dutch Admiral bij de Jachthaven van IJmuiden was uitstekend verzorgd. En gedurende het driegangendiner- het welkomstwoord van Pauline en Robert - hebben we mooie speeches gehoord. Schitterend.


Bruiloftsfeest 

Het feest is gehouden in Grand Café The Dutch Admirals en de eerste gasten waren om 20:00 uur binnen. Na de het taart aansnijden en de openingsdans is het het feest gestart en hebben we dankzij DJ Dion en Jackie T de hele avond kunnen swingen!

Om 00:00 uur hebben we afgeteld en onze volgende 7 jaar ingeluid. Na afscheid te hebben genomen van Martin Rademakers en het team van The Dutch Admiral voor hun uitstekend verzorgde feest en diner zijn we we uitgezwaaid

Bedankt voor de cadeau's 

Robert & Pauline doen aan verduurzaming van hun huis in IJmuiden en met de ontvangen cadeaus kunnen we deze wens in vervulling laten gaan.

Coördinatie was fantastisch

We hebben prachtige speeches gekregen en een onvergetelijke quiz van Hans en Char. Iedereen bedankt voor hun bijdrages tijdens het feest. Speciale dank  voor het coördinatie team van Angelique Lievers, met hulp van Matthieu & Guido Lauer

 


Odoo tekst en afbeelding blok
Odoo afbeelding en tekstblok

Special thanks to our business partners

Wij hebben van vele business partners spontane felicitaties ontvangen, we werken dan ook al vele jaren in de ICT. Onze software partner Synconics heeft zelfs een speciale kaart gemaakt en ons gestuurd en begeleid deze met de volgende woorden:

On behalf of the entire staff, I would like to congratulate you & Pauline on your wedding and wish for wonderful days ahead. Thank you for your invitation and sorry we couldn't be there for the most special moment of your life.

Andere gelukwensen:

May happiness find you in every corner of the globe as you begin your new life together. Congratulations on your wedding

Thanks to you all...

Locaties

TomTom en Google weten ook de weg - maar als vanaf de A22 of via het Noordzee kanaal IJmuiden binnen rijdt dan vindt je bij de pont een driesprong. 

  1. Links af naar de tennisbaan

  2. Rechtdoor naar het stadhuis

  3. Rechtaf naar de Seaport Marina / The Dutch Admiral