Wat is een LogicQ-er?

Een LogicQ-er is een professional met passie voor innovatie en progressie en zich beweegt op meerdere terreinen en daar graag kennis van opdoet om deze weer met anderen te delen. Een professional die gelooft in de kracht van samenwerking en collegialiteit en het beste in zichzelf wilt ontwikkelen en daarvoor ook de LogicQ code onderschrijft. Wij nodigen jou graag uit kennis met ons te maken. Na een periode van elkaar leren kennen, bieden wij de mogelijkheid tot samenwerking.

Business Consultants - IT Managers - Project Managers & meer LogicQ Consultants hebben veel ervaring in huis waar organisaties van kunnen profiteren. Ervaren door de wol geverfde professionals die overzicht hebben over het hele speelveld van automatisering en informatisering. Ervaren in het organiseren van verandering en optimalisatie voor wie een project geen uitdaging is maar een "way of life".   

Odoo afbeelding en tekstblok


Samenwerken binnen LogicQ zodat er altijd wel iemand je verder helpt


Odoo afbeelding en tekstblok

Samen Leren

Bij LogicQ zijn er leertrajecten die wij in samenwerking met onze partners hebben opgezet. Leertrajecten zijn er om de kennis van LogicQ-ers constant te verdiepen en om zo binnen de hedendaagse markt waardevol te blijven. Zo biedt LogicQ vier trainingen aan, die direct aansluiten bij veel gevraagde vacatures. Deze leertrajecten zijn ook door non-Logicq-ers te volgen. Neem bij interesse contact met ons op, om een een offerte toegestuurd te krijgen.

Odoo afbeelding en tekstblok

Samen Innoveren

Innoveren is in veel gevallen het vinden van een betere oplossing. Termen die vaak gebruikt worden zijn: efficiënter, goedkoper en sneller. Bij LogicQ zetten wij deze termen om in de software die wij aanbieden en zelf gebruiken. Neem bijvoorbeeld Odoo. Dankzij deze multi tool hebben wij nu grip op onze CRM, project management, pijplijn en creëerde wij zonder stress een prachtige website. Aangezien alles binnen één omgeving draait, was de transitie naar deze nieuwe vorm van werken een fluitje van cent. Al deze voordelen zijn tegen een fractie van de kosten, dan in een situatie waarbij deze systemen los van elkaar draaien. Ook zijn de bijkomende kosten om de verschillende systemen te verbinden een vaak over het hoofd geziene post. Door techniek slim in te zetten komen wij samen tot betere oplossingen. Dat is samen innoveren.

Odoo afbeelding en tekstblok

Samen Zoeken

Echt talent verdient onze aandacht, ongeacht welke leeftijd diegene heeft. Binnen de hedendaagse markt is leeftijd een struikelblok, terwijl wij geloven dat ervaring en trainingen juist met tijd komt. Het is een toegevoegde waarde. Dankzij de leerprogramma’s van LogicQ wordt deze ervaring opnieuw waardevol. In de samen zoeken sessies wordt er gefocust op het vinden van de volgende opdracht, voor zowel jezelf als voor een ander. Door gezamenlijk in meerdere werk-portals te zoeken naar interessante opdrachten, wordt men sneller geplaatst. Binnen dit proces vervult LogicQ de rol van intermediair. Zo wordt het gehele proces van aanbieden gemonitord, beschermd en tot in de puntjes verzorgt. Dankzij de samenwerking met Tentoo is het mogelijk om te genieten van de voordelen van verlonen, zoals bescherming en recht op tussenopdrachten in.

Odoo afbeelding en tekstblok

Samen Oplossen

Ieder IT-probleem kan worden gecounterd door het stellen van drie vragen: Met welke software gaan wij dit oplossen en hoe maken we deze passend voor ons bedrijf? Op welke manier kunnen wij de veiligheid waarborgen? Welke specialisten kunnen ons hierbij helpen? LogicQ heeft op ieder van deze vragen een passend antwoord. Dankzij ons uitgebreide netwerk van partners is er altijd software binnen handbereik en dankzij onze young-professionals en IT-veteranen kunnen wij de beste samenstelling van vakmensen maken. Tevens is er dankzij uitgebreide kennis van cloud-services de mogelijkheid om mobieler en veiliger te werken. De combinatie van deze drie factoren is waar onze kracht ligt.

Odoo afbeelding en tekstblok

Samen Werken

Binnen LogicQ werken vele professionals samen, ongeacht of zij ZZP'ers zijn of Freelancers. ZZP’ers die het werken zonder sociale zekerheid risicovol vinden kunnen gebruik maken van LogicQ Payroll. Dankzij de samenwerking met Tentoo zijn wij nu in staat Freelancers te verzekeren voor: Werkloosheidswet (WW),Wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen (WIA)Ziektewet (ZW) Dit is mogelijk wanneer de Freelancer zich laat verlonen door LogicQ. Hierdoor verliest een ondernemende professional niet zijn vrijheid maar geniet wel van de veiligheid van een vaste baan. Buiten dat wordt een hoop werk uit handen genomen. Bijvoorbeeld Facturatie en Debiteurenbeheer. Iedereen die zich aansluit, tekent de LogicQ-code. Dit is een overeenkomst tussen professionals die geldt als commitment aan LogicQ en aan de overige leden. Ook staan hierin de normen en waarde beschreven die wij binnen onze professionele werksfeer naleven. LogicQ doet aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen dit is een doelstelling die met onze partner Donate-IT wordt ingevuld.

Odoo afbeelding en tekstblok

Samen Ondernemen

Het is voor ZZP’ers enorm aantrekkelijk om zich aan te sluiten bij LogicQ. Niet alleen bieden wij een platform dat opdrachten aantrekt en waar samen naar nieuwe uitdagingen wordt gezocht maar ook een plek waar collegialiteit belangrijk is. Welke voordelen heeft een ZZP’er wanneer deze aansluit: LogicQ verzorgt een deel van de marketing. Door verloning via LogicQ te laten verlopen verbeterd de positie van een ZZP’er Administratieve wordt automatisch bijgewerkt. ICT voordelen zoals een eigen website omgeving in Odoo en toegang tot onze vendors zoals Microsoft.

Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo