Onze services units borgen kennisgroepen en onze expertise

Dynamisch team samenspel zorgt voor continuïteit in de kennisontwikkeling

Afhankelijk van persoonlijke interesses en ontwikkeling kan een consultant zich gedurende een periode aansluiten bij een expert groep. Daarin wordt gewerkt aan permanente educatie op een specifiek gebied. Ook worden vakbeurzen, seminars en webinars bezocht om elkaar op de hoogte te houden van interessante ontwikkelingen en innovaties.

De organisatie van de expert groepen is georganiseerd binnen de Business units en is opgebouwd rond beschikbaarheid van de deelnemers en in handen van niet een, maar meerdere expertise coördinatoren. Dit maakt het ook mogelijk dat wanneer iemand full-time aan het werk is of anderszins niet beschikbaar is, zaken gewoon door ontwikkelen. Wij geloven dat de tijd tussen opdrachten in, net zo waardevol kan zijn als de opdracht zelf. Bij LogicQ houdt dit in dat een consultant, met dank aan onze partners, de kennis kan op doen gedurende wanneer je tussen twee opdrachten bent. Zo kan je onder andere Google, Salesforce, GitLab, Scalable Software & Odoo meester maken.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

LogicQ Labour

LogicQ associés werken samen in het vinden van de volgende opdracht voor zichzelf en voor elkaar. Met Samen Zoeken kunnen vele portals en bronnen tegelijkertijd gemonitord worden. Hierdoor is de stap naar jouw volgende opdracht een stuk dichterbij. Samen zien we meer.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

LogicQ Learning

Talent verdient aandacht en dient verder te ontwikkelen. LogicQ combineert praktijk ervaring en actuele kennis op diverse leergebieden. Deze kennis wordt gebundeld in een interessant curriculum dat zowel te volgen is door externe als de eigen Associés - die zich verder kunnen ontwikkelen tot trainer en Leer Werk coördinator. 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

LogicQ Software

Bedrijven en organisaties zijn bezig op diverse niveaus met digitale transformatie en overdenkt met hoe men haar business positie kan versterken. We bouwen klantspecifieke oplossingen die in hoge mate kunnen integreren met bestaande bedrijfssystemen, zoals ERP, CRM, HRM en financiële applicaties.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

LogicQ Networks

Met de services binnen LogicQ Networks dragen we bij aan het beheer een Enterprise breed platform, dat de communicatie en het succes van organisaties versterkt. Technologie vernieuwing geeft organisaties nieuwe mogelijkheden om traditionele dilemma’s te doorbreken. Daarmee leggen nieuwe oplossingen in de handen van onze klanten.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

LogicQ Consulting

De samenwerkende LogicQ consultants werken geheel in het belang van haar opdrachtgevers, zijn resultaat gericht en kunnen rekenen op de steun van de andere experts in de organisatie. Met een groot potentieel aan deskundigheid op diverse terreinen voert LogicQ Consultancy uitdagende projecten uit, vanaf het eerste concept tot en met de uitvoeringsfase.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

LogicQ IT Trading

Van oorsprong is er t.b.v. partners en project een levendige handel geweest. Deze activiteiten zijn gebundeld in een sales desk die onze opdrachtgevers bijstaat in haar investeringen in de IT. Software, netwerk apparatuur, Servers, desktops wordt voor onze opdrachtgevers tegen scherpe prijzen geoffreerd, gecoördineerd en ASAP geleverd.

 

LogicQ works for you!

Samen werken aan een krachtig kennis netwerk voor innovatie en succes...

Bankgegevens

 RABO Bank: 1253.70.792
IBAN: NL71 RABO 0125 3707 92Kamer van Koophandel


KvK Nr. 342 53 315

Belastingdienst

 
NL-8222.91.381.B01