Networks & Cloud based infrastructuren

Xpert Team Networks is opgezet door een aantal Associates & partners. Zij onderhouden de partnerships  en blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Members met vergelijkbare interesses mogen verzoeken hieraan deel te nemen . 

Met de Xpert Teams wordt niet alleen de individuele kennis scherp gehouden, maar kan ook ingezet worden voor een consultancy opdracht of een services verzoek. 

Het Xpert team is inzetbaar in allerlei situaties, zoals ontwerp, implementatie en beheer van uw IT infrastructuur. 

Het bedrijfsnetwerk in het Cloud tijdperk

Het innovatiethema dat bijdraagt aan het vermogen van onze klanten.

Onderlinge verbinding tussen mensen, applicaties en organisaties. Wij proberen dat te vergemakkelijken. Met de services binnen LogicQ Networks dragen we bij aan het beheer van een 'Enterprise' breed platform dat de communicatie en het succes van de organisatie versterkt. 

 Nieuwe technologie geeft organisaties nieuwe mogelijkheden om de traditionele dilemma's te doorbreken. Hiermee leggen we graag onze moderne oplossingen in de handen van onze klanten. Wij zorgen voor realistische oplossingen die passen bij uw wensen en budget met doordachte integratie tussen lokale netwerken en mogelijkheden van Cloud technologie.

Odoo • Tekst en afbeelding
Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Security audits &  databeveiliging

De LogicQ Associates versterken elkaars dienstverlening binnen LogicQ managed services. 

LogicQ ziet graag IT-ers samen opereren en van elkaar leren om een excellente dienstverlening te waarborgen naar onze opdrachtgevers. Ook als je op vakantie gaat of even geveld bent door een griep is er een doorlopende beschikbaarheid van services.   

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Netwerk- & Cloud specialisten verenigt

Wie is wie op het netwerk en tot welke databronnen heeft men toegang?

 Voorheen was dit overzichtelijk te maken via een 'single sign-on' en 'identity access management'. Met de opkomst van de cloud is er een grote vraag naar nieuwe oplossingen. Beveiliging is voor veel organisaties een zeer belangrijk aspect.

Of u de taak binnen uw organisatie belegd of bij een externe partij, toch is het management verantwoordelijk. Wij van LogicQ Networks bieden specialistische kennis en doeltreffende oplossingen en sturing om te voldoen aan de gestelde eisen.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Software Compliance & Assets Management 

Ons gestructureerde software management is voor iedereen geschikt.

 CFO's, CIO's, ICT managers, worden in toenemende mate geholpen door onze software om vraagstukken rond software bezit en gebruik inzichtelijk te maken. LogicQ Networks doet co-operative audits en test uw risico op software in-compliance en kijkt vervolgens naar de besparings-mogelijkheden. Wij brengen dit binnen in uw service management, zelfs met een ROI garantie. Tevens kunnen wij u ondersteunen om de optimale licentie aantallen en licentie combinaties op te sporen. Daarbij wordt op basis van de verwachte ontwikkeling ook een passende contractstrategie uitgewerkt.