Nieuws van Cloud Community Europe NL

aanmelden voor de Nederlandse Cloud Awards 2017 in volle gang

   Odoo afbeelding en tekstblok

   De Nederlandse Cloud Awards, nog heel even!

   Mocht het u ontgaan zijn, het aanmelden voor de Nederlandse Cloud Awards 2017, georganiseerd door Cloud Community Europe Nederland, is in volle gang.

   Er is nog maar zeer beperkte tijd om een case aan te melden. Dit jaar worden de awards uitgereikt op het kantoor van Dell EMC in Amsterdam op 28 maart 2017.

   Bijzonder aan deze uitreiking is dat Dell EMC ook een publieksprijs beschikbaar stelt. Hier kiest het aanwezige publiek de oplossing die hen het meeste aanspreekt.

   4 categorieën

   Ook dit jaar zijn er al veel aanmeldingen van bijzondere, leuke, interessante en boeiende cases. Omdat het merendeel van de cases samen met aanbieder en afnemer moet worden getoond, maakt dat de cases extra interessant omdat de case zelf hiermee van verschillende kanten belicht wordt. Traditioneel zijn de Cloud Awards onderverdeeld in 4 categorieën:

   1. Best use case private sector: Welke organisatie heeft de beste cloud oplossing neergezet in de private sector en kan dit ook laten zien met hun klant

   2. Best use case public sector: Welke organisatie heeft de beste cloud oplossing neergezet in de publieke sector en kan dit ook laten zien met de afnemende partij

   3. Beste cloud startup: Welke organisatie kan aantonen dat hun product binnen 3 jaar een vliegende start gemaakt heeft en is ‘disruptive’?

   4. Beste cloud product: Welke cloud oplossing heeft de meeste impact in de markt

   De jury bekend

   De jury is ook inmiddels bekend. Het is een mooie melange geworden van personen die hun sporen in de cloud markt dik verdiend hebben en die uit verschillende invalshoeken de genomineerde partijen zullen beschouwen.

   Richard Nijhoff (LibertyGlobal): Jury voorzitter

   Hans Timmerman (Dell EMC): Jurylid

   Jan Aleman (Servoy): Jurylid

   Peter Vermeulen (Pb7 Research): Jurylid

   Theo Loth (Loth Content creation): Jurylid

   Deze 5 juryleden zullen hun oordeel vellen over alle cases die binnen gekomen zijn en uiteindelijk de winnaars bekend maken.

   De winnaars dingen overigens ook mee naar de prestigieuze Europese Cloud Awards die in het najaar van 2017 gehouden zullen worden.


    Als u snel bent kunt u uw case nog aanmelden. Mocht de tijd daarvoor te kort zijn, dan heeft u volgend jaar weer een nieuwe kans en kunt u de kunst alvast afkijken op 28 maart 2017 bij Dell EMC in Amsterdam. Kom in ieder geval kijken!
    Deelname is kosteloos.Aanmelden via deze link !!

    *LogicQ is sponsor van Cloud Community Europe NL