Wat een bijzonder jaar was dat...
en wat mogen we van LogicQ verwachten van 2023

Uitzien naar een volgend bijzonder jaar...

De december maand - met het nieuwe jaar in het vooruitzicht - is een goed moment om de balans op te maken. In het afgelopen jaar zijn we binnen ons team verrijkt met kinderen, kleinkinderen en mooie momenten in ons leven.

Helaas ook het verlies van dierbaren, zorgen om de economie en een oorlog in Europa - heel dichtbij - was een domper na de coronajaren. Maar er is ook ruimte voor nieuwe kansen en wij volgen de ontwikkelingen en passen ons aan in de verwachting van een goede uitkomst voor allen. LogicQ hoopt dan ook dat dit nieuwe jaar ook een positieve balans oplevert en dat je kan terugkijken op vele mooie herinneringen en successen.

Odoo + afbeelding en tekst
Van advies tot managed service

Als LogicQ organisatie sluiten wij ook een bijzonder jaar af waarbij we onze ICT expertise en business kennis steeds vaker uitsluitend aanwenden voor onze directe klanten. Onverdeelde aandacht en betrokkenheid, als deel van operatie werkt veel plezieriger dan tijdelijke inzet. Wij werken dan steeds vaker aan de eigen projecten op de vier IT aandachtsgebieden voor onze relaties : Infra & Networks  - Cloud & Services - Business & Software - Security & Compliance. En voor al deze onderwerpen geven we dagelijks inhoud - van advies tot managed service.

Wij hopen dan ook dat volgend jaar nog meer klanten mogen begroeten en bijstaan met de implementatie en support van State-of-the-Art bedrijfssoftware en systemen. Door aandacht te geven aan de digitalisering van business processen en het verhogen van efficiëntie dragen we bij hun business succes. Door het verhogen van de on-line zichtbaarheid en slimme integraties versterken we hun organisatie met betaalbare systemen die aantoonbaar bijdragen aan succes en een positieve balans. Niet eenmalig implementeren, maar doorlopende ondersteuning en het in samenspraak verder ontwikkelen.

Quality & Services

De keuze voor een vaste groep gecommitteerde associates en selectie van goede partners, geeft rust en verdieping van kennis  binnen LogicQ. Dat wordt begrepen door steeds meer opdrachtgevers voor wie wij het de automatisering en beheer mogen organiseren. 

Voor volgend jaar hopen wij dat de oorlog stopt en dat het optimisme weer de boventoon mag voeren en dat dit ook in jouw persoonlijke leven zal doorklinken - elke dag dat je zelf bijdraagt aan het welzijn van ons allen. Als LogicQ Associates  zullen we weer Quality Services leveren en met plezier doorwerken aan een positieve balans voor het komende jaar met vele mooie momenten die we met elkaar creëren. 

Namens het alle LogicQ Associates.


Robert Lauer - Founder  


LogicQ Services

Organisaties helpen met met het maken van goede keuzes die past bij hun budget en mogelijkheden vergt een brede IT kennis.

Te vaak worden er beslissingen genomen niet gehinderd door enige kennis dan de eigen software applicatie, vaak nog in een public cloud. Wil je bedrijfsgegevens en operatie ook in 2023 veilig hebben neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Odoo • Tekst en afbeelding
Wat een bijzonder jaar was dat...
LogicQ HQ, Robert Lauer
10 december, 2022
Deel deze post

Latest posts

Archief
Odoo Experience 2022 - "One price to complete your whole organisation"
Odoo verrast partners en concurrentie met nieuwe prijsstrategie: Alle functionaliteit, snelheid en één scherpe prijs.