LTC De Heerenduinen Padel & Tennis Business Event op 5 april 2023
LogicQ doet mee met dit sportieve netwerk event in IJmuiden...

Op woensdag 5 april 2023 vindt er op ons prachtige padel/tennispark LTC De Heerenduinen in de duinen van IJmuiden een uniek Business Event plaats georganiseerd door de sponsor commissie. LogicQ consultants en relaties hebben zich al ingeschreven.

We roepen bedrijven in de IJmond hetzelfde te doen en woensdag lekker sportief bezig te zijn en elkaar weer eens te ontmoeten.  Geef je gerust op via de website van LTC De Heerenduinen door op één van de knoppen op deze pagina te klikken. Vul het inschrijfformulier in en neem eventueel je collega's en mede-ondernemers mee.

Dit is een unieke kans om een clinic te krijgen van een voormalig top 10 ATP speler & Roland Garros finalist 2003 Martin Verkerk aan het werk te zien. Maar daar blijft het niet bij, ook de ontwikkeling van padel komt aan bod! Bekijk hieronder het volledige programma.

Ja, ik doe mee

IT in Beweging

Padellen, tennissen en netwerken

op 5 april 2023 bij LTC De Heerenduinen, Heerenduinweg 12, IJmuiden.
Start Tennis clinic: 17:00 uur. Parkeren is gratis.
Doe je met ons mee!

Programma

De inloop is vanaf 16:00 uur en om 17:00 uur start de Tennisclinic van een voormalig ATP top 10 speler & Roland Garros finalist 2003 Martin Verkerk!

Telstar voorzitter Pieter de Waard neemt ons mee in zijn verhaal met als leidraad hoe optimaal te kunnen presteren in de sport met weinig middelen. Netwerken onder het genot van een hapje & drankje.

KNLTB Presentatie over de ontwikkeling van Padel in Nederland en de mogelijkheden voor ondernemers hier voordeel uit te behalen.

Interview met voormalig ATP top tennisser Martin Verkerk èn……Speel mee en win een helikoptervlucht over de IJmond!

Tot donderdag 5 april !

Ja, ik doe mee

LTC De Heerenduinen Padel & Tennis Business Event op 5 april 2023
LogicQ HQ, Pauline van Alderwerelt van Rosenburgh
3 april, 2023
Deel deze post

Latest posts

Archief
Fabien spreekt - Oprichter van Odoo geeft een inkijk in het bedrijf en ambities
Over groei, investeringen, marktbenadering, compleetheid van Odoo "Wij hebben geen echte concurrenten meer"