LogicQ betrekt kantoorvilla in Velsen
LogicQ verhuisd van Gemeente Haarlem naar Velsen

LogicQ verhuisd van een kantoorgebouw in Haarlem naar een stadsvilla in IJmuiden. 

Na een aantal jaar op de Schipholpoort  in Haarlem keken we uit naar een pand waarin we zelf hebben op de regels en gebruiken binnen het pand. En met de Covid pandemie werd het extra urgent. In IJmuiden was het moederbedrijf LauerLogic al gevestigd en wij hebben dan ook dankbaar gebruik toen ons de gelegenheid werd geboden. 

Het kantoor stamt uit 1907 en was oorspronkelijk de woning van de schooldirecteur. In de jaren 70 was in gebruik door de dienst Sport & Recreatie van de Gemeente Velsen.  Tot voor kort was het in gebruikt door Vluchtelingenwerk voor inburgering. 

Lagere school D  met onderwijzerswoning in 1907


Een "Thuis voor Freelancers"

LogicQ verbind IT professionals door heel  Nederland en heeft ervaring met het bemiddelen en ontwikkelen van talent.  LogicQ Labour organiseert en bemiddelt in interessante opdrachten.  LogicQ Learning zorgt voor ontwikkeling en scholing. Binnen LogicQ Labs werken we aan start-ups en andere goede ideeën. Freelance professionals zijn welkom op de nieuwe locatie en kunnen kennismaken met kennisdelen en samenwerken aan innovatieve projecten.

LogicQ Labour de ruimte die nodig is voor interviews, coaching en executive search. Voor LogicQ Labs en Learning hebben we een hele 1e verdieping. Daar richten we ons op DevOps, software-ontwikkeling en digitale innovaties. Nieuwe applicaties en services worden hier ontwikkeld in partnerschap met opdrachtgevers en investeerders. 

Eerder heeft LogicQ in Beverwijk op de Zeestraat gewerkt en is in 2019 verhuisd naar de Schipholpoort in Haarlem. Een aantal partners en associates wonen in deze omgeving.  Het pand is bijna exemplarisch voor de wijze LogicQ wilt groeien als organisatie voor samenwerkend IT professionals. Een goed geoutilleerd "Thuiskantoor" dicht bij huis of aan de slag bij de opdrachtgever zodra het kan.  

Meer info

Robert Lauer - directeur van LauerLogic BV en oprichter van LogicQ- is geboren in IJmuiden en is na zijn opleiding sinds 1988 weer terug in Velsen. Hij zegt hierover: "Ik ben blij dat wij als team weer diverse activiteiten kan samenbrengen in een gebouw dat overzichtelijk en veilig is om te ondernemen met de drie hoofd activiteiten".

Ook de Stichting Donate IT - waar hij voorzitter van is -heeft ruimte gevonden op de Heidestraat.  Robert zegt daarover "De gelegenheid werd ons geboden en ik heb direct JA gezegd, want hoewel ons veel bood  is een eigen pand met een tuin en eigen voordeur veel prettiger zo vinden onze consultants. We hebben al veel opgeknapt en zijn ons bewust van de rijke historie van dit kantoor en hoe het is verbonden met de historie van de IJmuiden en de gemeente Velsen. Bovendien is het heerlijk om op de fiets naar kantoor te kunnen..." 

Meer weten?
Kom maar door en stel je vraag...

        LogicQ betrekt kantoorvilla in Velsen
        LogicQ HQ, Robert Lauer
        1 februari, 2021
        Deel deze post

        Latest posts

        Archief
        Olga Commandeur krijgt koninklijke onderscheding...
        Vandaag is Olga Commandeur geridderd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau