LogicQ is partner van de Stichting Donate IT

Geautoriseerd Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Het geautoriseerde MVO Partnernetwerk

Onder auspiciën van Stichting Donate IT zijn aanvullende professionele services beschikbaar - waaronder juridische, software services en educatie - welke organisaties helpen complexe vraagstukken inzichtelijk te maken.

Zij zorgen voor een snelle implementatie (dagen en niet maanden) en allen onderschrijven het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. 

Odoo afbeelding en tekstblok

Professionele services

Door een compleet aanbod te doen en multidisciplinaire services beschikbaar te hebben is doneren niet alleen voor de CFO een interessant voorstel. Ook is de CIO en de IT afdeling beter af met de versterking van het Software Management en kunnen hiermee een belangrijke bijdrage leveren aan de Sociaal Enterprise.

Alle deelnemers binnen het Donate IT MVO partnernetwerk werken altijd tegen gereduceerd tarief en geven minimaal 10% van hun tarief via Stichting Donate IT aan een van de gekozen MVO doelen.

Over de Stichting Donate IT

Donate IT is een wervingsfonds zonder winst oogmerk, dat zich ten doel heeft gesteld financiële middelen te verwerven voor maatschappelijke organisaties. De stichting werkt samen met haar gelieerde partners en biedt haar donateurs fiscale voordelen en professionele services.

Daarmee verhogen zij de operationele excellence en versterking van de MVO doelstelling door overtollige IT assets. De stichting biedt als enige de mogelijkheid voor donatie van software licentiecontracten, naast hardware als laptops, Pc’s, Storage, Servers en netwerkapparatuur. Via haar partners wordt dit allen te gelde gemaakt. Het resultaat van de donaties wordt na succesvolle verkoop, geschonken aan de aangemelde goede doelen.